Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkadaşlar, ben archer, wizard veya assasin arasında kararsız kaldım.. hangisi çok daha feci karizma.. yani ilerleyen zmanalrda hangi karaktere sahip olursam "vaşş adama bak" gibi laflar edilebilir.. tabi bu arada ben bu üçüne taktım ama eer daha karizma olan skiller varsa söleyi.. ben daha yeni başlicam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 şahsen ben oynuyorken assasinlerin hastasıydım.. çok karizmalar bence ama Wizardımı hiçbişeye deişmem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bence archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Off emo veled. BEN KARİZMA OLCAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 assasin yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 assassin kas.rehberler var nasıl kasacağınla ilgili, onları takip edersen on numara karaktere sahip olursun ki ben öyle yapmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 eheh saol tavsşye için de, ben topiği 2006 da açmışım.. ragnaroka başladım bitirdim, ultima onlime samurai devam ettim sıkıldım, wowa başladım bıraktım, üniversite bitiyo, askere gidicem evlencem hatta eheh lol.. biraz geç olmuş senin cevabın sanırım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 rogue um vardı benim aah ah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar