1nfected Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ethernal-lands'e giremiyorum ip ile ilgili sorun veriyorda. daha önceden oynamış olan kimse varmı? çünkü baya eski bir oyun. ayrıca free. oyun arayan arkadaşlar varsa bakabilirler. http://www.eternal-lands.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 türkiye'ye ip ban attılar dedi bir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 öeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 evet isp niz banlıdır diye mesaj gelmişti aylar önce girmeye çalıştığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jamesjersey Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 1 yıl olmuş arkadaş bu mesajı atalı ama ben yine de cevaplayayım. eternal lands modları türk oyunculardan çok çektikleri için türkiye ip'lerin %90 ınını banladılar. hala oynayanları mağdur etmemek için de whitelist uygulaması başlattılar. aslında bu olay sadece türkiye'ye özgü değil. bir çok ülke için benzer şeyler söz konusu. eğer hala biryerlerde bu oyunu oynamak isteyenler varsa yapmaları gerekenler bu linkte açıklanmış. http://www.eternal-lands.com/forum/index.php?showtopic=29370 oyun bedava. şu anda bu grafiklerle ve rakiplarine karşı olan dezavantajarıyla oynamak isteyen olacağını zannetmiyorum. benim yaklaşık 2 yıldır oynadığım bir karakter var. onunla arada girip guilddekilere selam ediyorum. yine de denemek isteyen olursa buyursun. yapmanız gerekenler kısaca: türk telekomdan bir e mail adresi almak. bu adresle foruma kayıt olup register etmek. sonra da oynamak istediğiniz nick'i ve gerkenleri yaptığınıza dair bir açıklamayı forumda roja nickli kişiye pm atmak. ve beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 an corp.haha çok güzel rp dönerdi burda ya yalnız ingame leşti sağınıza dönmek için yarım saat uğraşırdınız.yapan elemanlardan biri de amerikalı bir türktü ey gidi günler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar