Wazzz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben dağ bisikleti almayı planlıyorum hem bayır aşağı hemde dağ yollarında kullana bileceğim bir tarz arıyorum bana bu konuda yardımve seçeneklerle bilgiler verir seniz sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Pek fazla bilgim yok ama jant sayısı yüksek olsun malum bayır aşağı baya darbe yer lastik, dayanıklı olsun yamulmasın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sence ben o bisikletle indikten sonra yaşıyo olma ihtimalim ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 e tabi ona göre kaskını, dizliğini, dirsekliğini vs ıvır zıvırını takıcaksın. o zaman yaşarsın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bi tane pati vardı[halfmumiydi sanırım] baya prof. olarak ilgilenio onu görürsen herhangi bi topicte ona sorsan iyi edersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 artık girmiyor sanırım o en son gördüğümde kaskını takmış bi yerlere gidiyodu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sağ olun beyler sizde görürseniz yönlendirin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar