KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet beyler bir oyuncu yükselmeye başlayıp eline item geçince ne yazıkki hackleniyor.Şuanda yemin ederim ağlıyorum.Onca emek herşey, herşey gitti.Şu hayatımda ne dupe yaptım ne kosp kullandım.KO için ayrı bir bilgisyarım var yani keylogger ihtimali yok.Ya gm işi ki ben öyle düşünüyorum başka bir mana veremedim.Yazık.Böyle oyuna lanet olsun.Yazıklar olsun.Başka birşey demiyorum beni tanıyan tanır hadi eyw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 I will miss you.. :( [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yaw hemen celallenme. bır suru adama aynısı oldu bugun butun serverlarda. areste cypherda diezde .... hacklenme falan değil. wi pe diolar. eğer yanlıslıkla sılınme warsa zaten rollback yaparlar. merak etme. ama yok dupe item aldıysan kusura bakma iş işten geçmiş demektır :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 saol poli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kaç wipe roll back atlattı bütün itemlermi gider potları dahil almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kosper 5-6 ay arası raptor kullandım eylul ekim gibi elime almıstım. +7 iken we +8 de iken sılınmıstı. 6 ay yaklasık kullandım kac wipe bende tam hatırlamıom ama sılınıo işte. mantıklı bır yorumda bulunmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Arkadaşlar anlamadınız galiba oyunun başından beri nerdeyse aynı itemleri kullanıyorum çoğu boss drop giden itemler: +7 Shell Set dual +8 mirage iron necklace iron belt elf-metal earring dual kekuri +9 dex earring bu itemleri yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 7 aylık glass belt silindi aynı şekilde arkadaşımdan ve benim sattıgım ve üstünden birsürü wipe geçen mage hat dd25 silinmiş..çok saçma k2 nin yaptıgı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gerçekten üzücü neyse umarım bu oyunu bir daha oynamssın ne kadar emke verirsen ver item lvl vs edit dupe kosp hack hep karşılasıcaüın ve karşılacağımız şeyler .. inanki cok üzüldğüm diğer arkadaslarada solüyorum şahısın sizinki gibi tek veya bi kaç itemı deil her bişeyi silinmiş .. yani buyuk ihtimal hack ... birda anladım kadarı ile 2 bilgisayardan oynuyorum dedin her 2 siği bi ağa bağlıysa birinden diğerine trojen keylogger bulaşma ihtimali war ... tekrardan sölüyorum geçmiş olsun sıkma canını sadece bunun aptal bi oyun olnunu en kısa zamanda anla ve tamamen hayatından cıkar öğüt olarak bunları söliyebilirim ... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sağolun beyler.world of warcrafta geçiyorum artık.sadece vakit kaybı.bu yaptığımı herkes kesinlikle yapmalı ve oyunu bırakmalı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 geçmiş olsun canını sıkma be kardeş :=( elimizden gelen bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ona benzer bişi bugünde bana oldu snaırım bende hacklendim yazık diorum başka bişi demiorum nice emekler wipelere meydan okuyan itemler.Hiç kosp kullanmadım hiç dupe yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tebrikler en iisini yapıosun sadece coluk cocuğun yada 30 yaşını aşmış hırs yapan işsiz güçsüz insan grubunun oynıcağı bir oyun bu bırakan kurtulan herkesi tebrik ederim + tekrar geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 İşte buda oyuna yatırdığım total para yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 off 1000$ verilirmi bni oyun için bence katiyen bu sende bağımlılık yaptının direk göstergesi bence iyiki bırakman için bi olay oldu dicem kusura bakma böle gitseydi snn için faha kötü .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oncelikle gecmis olsun .... ben 65 lvl mageyim az cok itemim var ama sen real para verme olayını cok abartmıssın gercekten ben su gune kadar 1 kere bronze preimum aldım 1 kerede 20 $ verdim nation transfer için oda baska param gitmedi 30$ gitti yani [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 21:13 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bo olay bu sabah mı oldu bizim birkac arkadastada buna benzer olaylar oldu drop itemler yok 2-3 gun once dusurdugumuz ss yok kendimiz bastıgımız +7 chitin set yok vs. eger seninde bugunse kesin bu işte GM parmagı var. Birkac kişiden daha aynı tepki var.Başkalarını hackledigi dusunulyo bunun icin nerdeyse kavga edecekler. Bu arada sanada cok gecmiş olsun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kötü olmuş, oyunu bırakmak çok doğru bi karar ama hiç olmazsa satıp bırakmak daha iyi olurdu ki maddi olarak çok yüklenmişsin geçmiş olsun..ben de bıraktım çok nadiren yarım saatliğine girip çıkıorm, heryeşin fazlası kötüdür unutmayalım :/ Bea***Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bi türlü anlayamadım aynı olaylar bnm üstümdede war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bende hacklendim benim sendne çok itemımım gitti lvl 70%99.99 dum 70%1 aldım geri ama kosp la kastığım için pekde üzülmedim (en azından ağlıyacak kadar) daha sonra herkes pm atmaya başladı msnden felan cz desin +8 sword breaker la paso kesiyolar die sonra gene ölesine charımla girecekken invalid pass dedi delirdim çok pis koydu acaip bozuldum sonra msn e döndüm invalid pass diyo diyecektim arkadaşlarıma mail gelmiş girdim bi baktım knightonlineworld yeni şifreniz budur dio o zaman evdede yanlızdım garip ama bende ağladım nie bilmiyorum :D bi an char gitti sonra geri geldi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 KOSPER NCS yaptın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @Stuner valla insan çocuğu gibi bağlanıyor charına.nasıl insan çocuğunun iyi eşyalar giymesini vs. isterse char'da aynen öyle bende.Yani artık içimde hep bir boşluk olacak yeniden toparlanmak falan yoruldum artık.Hepinize teşekkürler tesellileriniz için bu arada diehippie'yi almak isteyenler sölesin. DieHippie in Cypher Nation:Orc NP:112k DieHippienin yanında 60 tan düşme level 59 elemantal lord da bulunmaktadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 mageimle girdim az önce.. +8/15 hp set +6/12 str set lycaon staff +8 54 ve 57 kagitlari yoktu... önce hack sandım,öyle olsa dedimki roller,iron belt necklace vs bunlarda gider.. işin saçma yanı lycaon staff ve digerleri kaç aydır üstümde ve kaç wipe geçti üstümden.. sanırım yine bi hata yine k2'ed.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Peki bu K2 1000KC yide mi yedi 5KC kalmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar