crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Şifremi ve mail adresimi değiştirmişler.Bu yüzden forgot password atamıyorum.Bronze premiumum vardı şifremi geri alabilmek için ne yapmam gerekir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 mail bilmiosan sifreyi bilmeden bisi yapamss1n geçmis olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben premium a boşuna mı para verdim?Mail atabileceğim hiç bir yer yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hmmm poli daha ii bilir ama 1 sölemisti [email protected] yada [email protected] mail at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ßana Kalırsa Dua Etmekten Baska Yapabilecegin Bisi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 anlamıyorum ya.her kafeye gittiğimde eve gelince şifremi değiştirirdim.en son pazartesi şifremi değiştirip oyuna girmiştim.şimdi denedim wrong pass hatası veriyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben dediydim ama hackleyen tan1d11n birisiyse char1n mail adrezini bulmmaya çal1s bulursan geri al1rsn anca lwl kaçt1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hafta sonu 62 olcaktım.biri şifremi bilse bile gizli sorumu kimse bilmiyordu ve forgot password attığı zman şifre mailime gelmeliydi o da gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Şimdi tam olarak nereye mail atmalıyım ve mailde hangi bilgilerimi vermem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 siteye log in olamayacağın için "customer support" a yazamazsın. başkasının accountundan ne kadar sürede nasıl bir cevap gelir tahmin etmek pek kolay değil. o yüzden bana sorarsan gece saat 22:00 sonrası velucia ya da :bigbird: deneyeceksin ama sanki bana yeni bir gm daha işe başladı gibi geliyor belki de öyledir.gm yi bulacaksın.pm atıp derdini kısa ve öz anlat.sadece şifreni geri alırsın bi de gizli sorunu ve cevabını değiştirirsin.roll back falan ummuyorsundur inşallah.dediğim gibi yaparsan sonuç alabilirsin sanırım.ama başka gm varsa arkadaşların belirtmesi senin ve diğer oyuncular için iyi olur. inşallah işin hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben iyi bilirim diye bişey yok hemen adımı vermeyin ayrica o adres [email protected] sonu knightonlineworld.com degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mail ve gizli soruyu biliyorsan charını belki geri alabilirsin ama itemlerini unut.. Bende hacklendim ve üstüne 1 bardak suyumu içtim.Oyunda prem olsanda senin itemlerinin güvenliğini saglamıyorlar.. istersen binlerce dolar harcayıp item aldıgın char 2 dakika icinde yok olup gidebiliyor.. Yazan: ::Extreme:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 eskiden bi ihtimal rollback yapıolardı ama artık o da yalan oldu charını belki alırsın ama itemler için boşuna umutlanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yoq can senin bas1nada gelmi_ti ondan bilir dedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Premium la bir arkadaşdan customer supporta msj atmıştım gelen cvp bu Dear Customer, Password changes can now be done by logging into the Knight Online Website. Be sure to provide all the needed information to change your password. Thank you for contacting KOL Customer Support. Tam olarak anlamadım ama bilgilerimi istiyorlar.Ben zaten yazmıştım bütün bilgilerimi Biri bu yazıyı tam olarak çevirebilir mi? [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 17:05 tarihinde, crash_rogue tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar