The_Cure Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 clienti açtığımda "The server is in examination or out of owrking time. Connect http://www.silkroadonline.co.kr to see more information." diye bir hata veriyor acaba nerden kaynaklanıyor olabilir? şimdiden çok saolun yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kibris'dan oyunuyorum oyunu ve kibris'da adsl yok superonline baglantisi ile girdiqim zaman banada aynisini veriyor ama normal baglantım broadband baglantımda sorun olmadiqinca oyundayim ama superonline da banada aynısını veriyor snnde baglantıdan kaynaklanan bisey olmasin? Emin degilim sdce yorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cure Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 evet olabilir çünkü bende kıbrıstayım ve bağlantım superonline :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kıbrıs'daysan superonline ile baglanamazsın kibris bee işini görür ama lag oranı fazla onu söyleyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar