Chorap Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Amerikadan aldigim DVD acaba Turkiyedeki Vestel marka DVD playerimda calisir mi? Sanirim region deisikligi olunca oyle bir problem oluyordu. Ulke farki bi deisiklik yapar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Sanmam öyle birşey olacağını Format aynı nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ulke farkı bi değişiklik yapmaz region u destekliyorsa dvd-player her türlü çalışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Türkiye 2 numaralı regionda. dvd sparişi verirken 2 yi seçmeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bazi dvd playerlar oynatiyor , vestel oynatirmi bilmemde , 2 tane topic niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 onu playerın kitapçığında bakacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 pardon arkadaslar nereye aticagimi bilemedim ikisine de attim. acil bi cevap lazimdi, neyse aldim DVD yi bi sorun olmaz heralde. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar