malik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 mühendislikten işletmeye geçme hakkında nasıl düşünürsünüz. yeditepe üni de işletme nasıldır?okuyan arklar ne yapıolar. işletmeciler gerçekten neler yapar?yeditepenin insanı geliştirecek bir eğitim sistemi söz konusu mu?arkadaşlık olarak nasıldır.dersleri zormudur? biraz genel bilgiler arıorum.memnun musnuz falan? yardımlar için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Sen tekstil müh. değilmiydin?İtüdeki Tekstil geliştirme pzalarma hedesinede girebilirsin belki.İngilizcenin ii olmak şartıyla tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben yeditepe i$letmedeyim. oh özel okul i$letme bi de,yatarak geçerim sınıfı mantıgıyla girdim. o yüzden 4.senemde hala 1.sınıfın ilk döneminden dersim var. dola$an dedikodular gibi kolay bi okul degil,aksine zor. Egitime gelince önüne sunulan fırsatlar ciddi anlamda diger okullara nazaran ileride cok i$ine yarayabilicek türden $eyler.Ama bu da armut pi$ agzıma dü$ $eklinde degil,senin kovalaman gerekiyor. Ortama gelince erkeklerin cogunun baba parası yiyip sidik yarı$tırır gibi araba yarı$tırdıkları dogru..Kızlara gelince de 10kızın 8i sabah evden cıktıktan sonra kuaföre gidiyo.O benim i$ime geliyo orası ayrı. Memnun musunuz sorusuna gelince eger i$letme okumak istiyosan memnun kalırsın.Ama mühendislik yapamadıgın icin i$letmeye geçmeyi dü$ünüyosan memnun kalma olasılıgın cok da yüksek degil. $imdilik aklıma gelenler bunlar. Kafana takılan ba$ka $eyler olursa yardımcı olmaya çalı$ırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 muhendis kafasi varsa, muhendis gibi dusunuyorsan isletmeci olamazsin. ama denemekten zarar cikmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 geçiş olayını askıya aldım. okulumu uzatmayı göze aldım bitirecem heralde burayı. bathory teşekkürler her şey için.genel bi bilgi alabildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dela yı dinle :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 az git sen ya.ota boka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dela'yı dinlersen eger; 1.metalciysen önce dj'lere özenirsin. 2.gitarını dolaba,turntable resimlerini bilgisayara yüklersin. 3.kulaklık alır poz verirsin. 4.kendini dj sanarsın. 5.90lı karde$lerimizin pe$inden ko$arsın. vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hip hop dinliorum genelde ehe.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sana soyle soliyim isletmedende bilgisayar muhendisliginde ders almis biri olarak yeditepede. Isletme bolumu heralde benim lisemden daha kolaydi:) yeditepe bilgisayara gelme diyorum eger isletme zorsa yani:) gerci suda var koc bilgisayarda kardesim var oda cok zor diyor. Turkiyede kadrosu oturmus herhangi bir okulda basit bilgisayar bolumu yok dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hey gidi hey =) gülüorum şimdi bu başlığa bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar