iamLight Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 saat 1 sularında çok yakın bi abim hacklendi yada öyle bişey . ben hack demiyorum çünkü onu yapacak kişi etrafımızda yok ama genede insan şüphelenmiyor da değil . fakat şu dikkatimi çekti oyunda girdiğinde skill bar da hiç bişey yoktu clandan çıkılmıştı , friendlerin hepsi i silinmiş , yan charlara dokunulmamış , inn e elleşilmemişti . yani charın sadece inv. i si 0 dı . şifre değiştirmek için bayağı uğraştı bi fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 item çalmamışmı şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aynen bu olay aynen arkada oldu sadece inv. boşalmıştı banka daki para ve itemler duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 1 kşi olsaydı kesin bi arkadaşı yapmş derdm ama bilmiom :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ilginc bu durum burda birinin soymasından farklı bi olay var sanki ama bilmiyorum tabi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aynısı banada oldu cyperın en kral assasianıydım.1 vs 1 de kesemedeğim adam yoktu.Bir gun chara girdim char bom bos ama ne hıkmetse hackleyen inn hostese girmemiş.Kim denen o lavuk asasıanı 5 kere arka arkaya arenada kesmıstım belkı benı gmlere sıkayet etmıs olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 benim de başıma geldi ama kasadakileri de almışlardı. DD SD AD fln vardı, demek ki arkadaşının kasası boşmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar