Odune Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 www.oxyshare.com bu siteyi gördüm aynı anda birden fazla dl yapılabiliniyor. sanırım şimdiye kadar pek bi negatif etkisini göremedim. en azından rapidshare gibi birşey değil. yalnız konuşmak için erkende olabilir ancak 2 gündür kullanıyorum sadece dl yapıyorum deneme amaçlı. kender gibi rapidshare sitesine upload yapan ve bunu patide paylaşmak isteyen arkadaşlar için (tabiki kendimi düşünüyorum burada ahahaahahaha yanlış anlaşılmasın) züper bi site. kullanın kullandırın indirelim rahat bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 oldu başka istersen dvd kopyalayıp kapına getirelim beni kadıköy iskelesinin başında 1 saat diktiğini hala unutmqadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hahahaha neden geç kalmıştım ben yaw? bak unuttum. neyse zaten araştırmalarımı yapıyorum bir sonraki mesajımda onunda kolay ve ucuz yolunu bulup açıklayacağım. hem anlamadım neden o kadar içerledinki yaw? bir sonraki buluşmamızda sende beni bekletirsin olur biter ödeşmiş oluruz. paticiklerin arasında takas yaparız diyipte 5 ay bekleyen adamlar var. (wallaha utandım kendimden(!) :P) adamın canına tak dedide neyse zar zor bikaç dvd yazıp vereceğim kendilerine :D hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bide buraya upload edin demiyormu böyle bir adam... :P linklerin çoğu zaten yurtdışından olduğu için sanmıyorum hem 100 mb iyi işin bitince modeme reset at yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 modeme reset atı diyorsun ama bunun gibi yapan kaç milyon insan var biliyormusun? bunu buradada söyledin zaten bik ça milyon daha arttı. temiz ip bulmak son günlerne o kadar zorki. bende alternatif yarattım :P hoş kullanan olurmu olmazmı bilinmez :D NOT: wallaha kendimden başkasını düşünüyorsam taş kesileyim :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Odune git gide nickine yaklaşıyorsun bencil insan ha himurakenshin soruyordu yeni onepieceler çıktımı diye çıktımı bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 daha bi dvd olmadılar olunca haber ederim. unutursam hatırlar bugün itibariyle 181 i yayınladırlar yaw boşunamı aldık odun nikini kardeşim bişeyler anlatsın ben konuşmadan diye aldık o ismi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Tmm Lo Tmm Bende Çekmeye Başladım One Pieceleri =) Saolun Oduncuklarım...(Alınmayın İkinizide Ayrı Ayrı Öpüorum...Senarious Cumartesi Görüşmek Üzere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar