Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

upload veya sitesi www.oxyshare.com

Odune

Öne çıkan mesajlar

www.oxyshare.com

bu siteyi gördüm aynı anda birden fazla dl yapılabiliniyor. sanırım şimdiye kadar pek bi negatif etkisini göremedim. en azından rapidshare gibi birşey değil. yalnız konuşmak için erkende olabilir ancak 2 gündür kullanıyorum sadece dl yapıyorum deneme amaçlı.

kender gibi rapidshare sitesine upload yapan ve bunu patide paylaşmak isteyen arkadaşlar için (tabiki kendimi düşünüyorum burada ahahaahahaha yanlış anlaşılmasın) züper bi site. kullanın kullandırın indirelim rahat bir şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha

neden geç kalmıştım ben yaw? bak unuttum. neyse zaten araştırmalarımı yapıyorum bir sonraki mesajımda onunda kolay ve ucuz yolunu bulup açıklayacağım.

hem anlamadım neden o kadar içerledinki yaw? bir sonraki buluşmamızda sende beni bekletirsin olur biter ödeşmiş oluruz. paticiklerin arasında takas yaparız diyipte 5 ay bekleyen adamlar var. (wallaha utandım kendimden(!) :P) adamın canına tak dedide neyse zar zor bikaç dvd yazıp vereceğim kendilerine :D hahahhaha
Sosyal ağlarda paylaş

modeme reset atı diyorsun ama bunun gibi yapan kaç milyon insan var biliyormusun? bunu buradada söyledin zaten bik ça milyon daha arttı. temiz ip bulmak son günlerne o kadar zorki. bende alternatif yarattım :P hoş kullanan olurmu olmazmı bilinmez :D

NOT: wallaha kendimden başkasını düşünüyorsam taş kesileyim :D ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...