sQu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Selamlar, uzun süredir oynamiyodum expension çikana kadar Magtheridon'da eğlence amaçlı oynamak istiyorum. Accounta en az 2 char olmasi tercihimdir. Itemlar oldukça iyi olmali (Tier2 hadi bi iki tane tier1 belki ) ve kesinlikle oyundayken beni kötü yönde etkilemeyecek reputationa sahip olmasi lazim. Kisaca kötü rep olmasin, iyi olmak zorunda deil. Bilmem anlatabildim mi, kisaca rahat rahat eğlenebileceğim bi account ariyorum. Fiyat konusunu ayarlayabileceğimizi saniyorum. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sadece rogue/priest/druid den bir tanesi var ise accounta istemiyorum. Ha main char'in yaninda varsa olur sorun deil. İkinci bi konu, bir iki tane tier1 olabilir dedim tier2 deil dikkat lütfen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 U U U U P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar