Tssunami Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Merhaba arkadaşlar.. Şöyle bir sorunum var oyunda 2 aylık bir geçmişim var 2 gundur fishing kasıyorum 225 skilimi yeni tamamladım . Fakat 300 skilini nerden alıcağımı bulamadım. BU konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şİmdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bunun için quest yapman gerekiyor. Alliance isen, Grimnur Stonebrand, 35, (Artisan Quest) Forlorn Cavern, Ironforge Horde isen, Lumak, 35, (Artisan Quest) Valley of Honor, Orgrimmar, Durotar questleri verenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yanılmıyor isem hordesan 225 to 300 questini dustwallow marshdan aliyorsun, senden desolace,swamp of sorrows,stv ve feralasta bir çeşit balık turunu (quest item) yakalamanı istiyor.. Bunları yakalayip goturunce skillini arttırabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hordeyim lvl 38 im teşekür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 1. si lvl 38 de alamıyosun diye biliyorum lvl 45 de açılıyo coocing ve fishing q ları ben ikisinide yapmıştım önce ana kenttekiyle konuşuyosun (ironforge yada orgidekiyle) sonra onlar seni dustrowdaki balıkcıya gönderiyo oda senden haritanın başka başka köşelerinde tutulan balıklardan istiyor, ilk 2 balık çok kolay ama feralastaki çok zorlıyacak seni hatta küfür bile edeceksin çok zor onu tutmak :) http://www.thottbot.com/?tq=Fishing bu adresde horde yada aliance olan fisfing q lar var sana uyanı burdan yap req lvl 45 burdada gördüğün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Birşey daha sorucam sorun olmaz ise. Bu balık tutarken çıkan itemler oltanın iyi olmasınamı bağlı yoksa belirli bir yüzde ilemi çıkıyorlar şu anda npc den aldığım olta ile yapıyorum . bu büyük bi etkenmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yok o itemler tamamıyla bal işi tabi fishing skilini artıran oltalarla balık tutma şansın artıyor ama sonuçta balık işte rast gele oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 http://www.worldofwar.net/professions/fishing/index.php#HowdoItraintohigherlevelsoffishing Arkadaşım bu sitede balıkların ve diğer tutulanların yüzde olarak gösterdiği bir tablo var. Yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 iyi bir olta istiyorsanda onun güzel bir questi var. Ally tarafını bilmiyorum ama Horde için Hinterland daki iskeleden alıyorsun 40+ olman gerekiyor. Sonucunda sana +20 skill veren bir oltan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Son bir dipnotta ben duseyim, bu isten para kazanmak isteyen arkadaslar tanarisin dogusunda balik tutsunlar %10 gibi bir ihtimalle stonscale eel adında bir balik gelmekte ve su an bulundugum realmde tanesi 4.5g kadar tutmakta. Saniyorum dungeon2 setleri için gerekmekte bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Stonscale eel potion yapımında kullanılıyor. Stonescale Oil --> Elixir of Superior Defense , Greater Stoneshield Potion , Flask of Petrification , Flask of the Titans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar