nazruh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Forumda 1-2 gun once post acılmıstı bilgisyar basında deliren cocuk aynısı bende olucam konuya-lar gelicek olursak... 1)Pc durduk yere restart yapıo-hata raporu gönder- opsiyonunu denedim microsoftun sitesinde ekran cartının driverını yenileyin dedi... 2)hiçbir online oyunu oynayamıyorum hemen kopuyor baglantı yani oyunserverından kopuyorum-wow ve ragnarok oynuyorum.... *ps.ekran kartı asusX700 yardım edin yakında bende videolara konu olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bak makinenin kendiliinden rs atmsı genelde görülen ve temelinde bir kaç sorun yatan bi olaydır: 1- woltaj sorunu nedeni ile power suply ın yetersiz kalıp res atıodur. 2- ekran katında bir sorun vardır: a) driverında veya b) bir sarsıntı sonucu kıpraşma meydana gelmiştir 3- monitöründe bir sorun vardır (ne alaka diceksin ama tey tey ummadıın alakalar çıkıoy). monitörünün kasa ve priz bağlantılarını kontrol et.. yukarıda sağdığım her bir maddeyi ayrı ayrı kontol et ve gerekenlerini yap. hala sakatlık varsa, servisin yoluna bak, gözünün yaşına bak hesabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sorunu buldum ->Ekran kartım Asus AX700 LE ->Son sertifika tarihi Ocak 2005 Sonuc olarak driverının upgrade edilmesi gerekio ve buna baglı olarak ->Asusun sitesindeki driver download bolumune baktım-daha dogrusu bakamadım cunku acmıyor benım pcde... Ne yapmam gerekio bu konuda pc kendini yarım saatte 2-3 defa resetliyor lutfen yardım edin... ->Ati.com danda bişey anlayamadım mümkünse en son driver upgradeni rapide felan atan olursa lutfen yardım etsin... şimdiden tşk ederim... [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 16:54 tarihinde, nazruh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar