Jesperian Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Emulede dL ettigim age of empires ve dungeon siege cd dosyalarını cd ye ne sekilde yazacagım? sadece .bin uzantılı dosyaları var, .cue vs birsey yok. Nero da image haline getirip yazdım ama olmadı? cd data cd si gibi .bin dosyasını içerir haldeydi , dosyalar acılmamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 WinRar ile açarak içlerinde ne olduğuna bak setupsa çıkartırsın değilse .iso'ya çevirmeyi dene. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 20:02 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 winrarla acamıorum .bin dosyasını , ztn default bir winrar formatı degil. tanımlı program olmaz da bir windows iconu olur ya , o sekilde dosyalar zaten. dedigim gibi iso ya cevirip yazdım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 http://72.14.203.104/search?q=cache:wuGsXz6tw0QJ:www.experts-exchange.com/Applications/Q_21184096.html+how+do+i+open+.bin+file&hl=tr&ct=clnk&cd=2 Altta yorumlar var oraya bir bak olmazsa dosya bozuktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 WinISO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sagolun bi bakayım , winisoyu da indiriim ona göre tekrar yardım isterim belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 çektiğin yerde bir kez daha arat cue sunu bulursun, hatta kolay bulmak için filtre ederek max 1mb şeklinde bulman iyi olur ki bir cue sheet en fazla 5-10kb olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar