vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 volume pack ile diyeri ismini unuttum arasındaki far ne fazladan ne çıkıyo ve ortalama fiyat farları ne eger sadece kulaklıkla boşuna almıyım volme pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 volume degil value pack. packlerin arasindaki farklar bildigim kadariyla icinden cikan aksesuarlar birinden bir oyun,kulaklik falan cikarken oburunden kilif,2 oyun, ozel kulaklik falan filan cikabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben daha ilk ciktigi zaman amerikadan almistim.. yani 1 bucuk sene kadar once.. benim aldigim zaman iki paket vardi birinde deck falan vardi.. deck dedigim olay masanin ustune kurulan psp icin bir hoparlor yani bu evde veya boyle elektrik prizi olan bir yerde kullanmaya ideal bir paket.. veya benim aldigim paket var.. bunun icinde de psp cantasi var psp remote controlu ve kulakligi var.. bu da seyahat paketi gibi birseydi.. tabi tam adlarini hatirlamiyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar