Araq Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 wow-europe 'dan butun fonksiyonları kulana bılıyorum ama bi tek account hakındakı sorunlar ıle alakalı tıkladıgım butun linklerde acılmayan beyaz bı sayfa ıle karsılasıyorum bu konuda bı bılgısı olan varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 denemedim ama bizim realm forumlarında da sorun var. site ve database leri şuan için işlem göremiyo yada bakım için kapatılmış olabilir. bi müddet sonra tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben dün akşam bütün gece siteye giremedim, bırak account sayfasını. oluyor arada öyle, geçici sorundur yoğunluktan falan, ara ara dene düzelir er geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 geçen gün eu'da log-out yaptım us'te buldum kendimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 siteye girebiliyorum ac.cpaneline giremiyorum arkadaslar 2 saattirde uğraşıyorum bune beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araq Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya surem bitti sure alıcam alamıyorum delircem oyun oynamam lazım tam hafta sonu geldı bole terslık oldu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bende açamıyorum 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araq Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Support u aradım sorunun sebebını ogrenmek ıcın kendılerı ıle alakalı bı sorun olmadıgını soledıler.Kullanıcılardan bu sekılde bı sıkayet almamıslar ama turkiye den baglanan kısılerde bu tıp sorunlar oluyomus servıs saglıyıcınızla konusun dıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodnergal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sitede sadece manage account bolumune girilmiyor,baska bir yer yokmu ya su hesabı actırayım tamda zamanında dondurdular sansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar