Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paristeki ayaklanma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Post'umu anlayamayanlar olmuş o yüzden açıklayayım.
Günümüz atatürkçülerinden değilim dememin sebebi günümüzde yüzlerce insanın atatürk'ün geçmişteki sözlerini alıntılayarak kendi fikirlerini, atatürk'le pek de uyuşmayan ideolojilerini halka empoze etmeye çalışmaları.
Ben buna karşı olduğumu belirtmek istemiştim, sebebi de arkadaşım pek bir alakasız konuda Atatürk'ün bursa nutkunu buraya alıntılamasıydı.
Yoksa Atatürk'ü aşağılayıcı bir tavır takınmak değildi o post'ta yaptığım şey. Okuduğunuzu anlayın, anlamadan da gereksiz yorumlar yapmaktan kaçının lütfen.
Mesaj tarihi:
tarihten bu yana fransa da başlayan hareketlerin büyük bir çoğunluğu tüm dünyayı sardı.bence herhangi bir kriter koyulmadan bütün işçi sınıfı sendikalarda haklarını aramalı...
Mesaj tarihi:
hic bi sekilde bir politik gorus belirtmedim ben burda.bana sen .otunden anlayan diyen adam da oturup t.c tarihini bastan sona okusun kimseye sirin gozukme derdim yok. atilin is hayatina patron gereksiz yere kapinin onune koysun sizi o zamn anlarsiniz dedigimi.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:36 tarihinde, ooze tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...