Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Post'umu anlayamayanlar olmuş o yüzden açıklayayım. Günümüz atatürkçülerinden değilim dememin sebebi günümüzde yüzlerce insanın atatürk'ün geçmişteki sözlerini alıntılayarak kendi fikirlerini, atatürk'le pek de uyuşmayan ideolojilerini halka empoze etmeye çalışmaları. Ben buna karşı olduğumu belirtmek istemiştim, sebebi de arkadaşım pek bir alakasız konuda Atatürk'ün bursa nutkunu buraya alıntılamasıydı. Yoksa Atatürk'ü aşağılayıcı bir tavır takınmak değildi o post'ta yaptığım şey. Okuduğunuzu anlayın, anlamadan da gereksiz yorumlar yapmaktan kaçının lütfen.
calimero Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ...ki Atatürk' e karşı da çıkabilir. Sevmeyebilir de ne var ki bunda???
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 tarihten bu yana fransa da başlayan hareketlerin büyük bir çoğunluğu tüm dünyayı sardı.bence herhangi bir kriter koyulmadan bütün işçi sınıfı sendikalarda haklarını aramalı...
calimero Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ama bu defa olay farklı. Bu olayların sebebi Fransa' daki cumhurbaşkanlığı yarışı. Herşey o Fransa İçişleri Bakanı' nın başının altından çıkıyor.
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sarkozy fransanın nesiydi ya?valla unuttum:)
ooze Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hic bi sekilde bir politik gorus belirtmedim ben burda.bana sen .otunden anlayan diyen adam da oturup t.c tarihini bastan sona okusun kimseye sirin gozukme derdim yok. atilin is hayatina patron gereksiz yere kapinin onune koysun sizi o zamn anlarsiniz dedigimi. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:36 tarihinde, ooze tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar