Deadly_angeI Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Oyuna Yeni Başladım Ve Bir Sorunum Var..) Yardım Edermisiniz.. Throwing Knife[?] Buldum Ama Not İdentified Yazıyor Nasıl Identified Edecegim? [Bu mesaj Deadly_angeI tarafından 26 Şubat 2003 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 black smithe git (yada mle bişiydi bayadır oynamıyorum :J) silah satan amcaya işte sell i seç yukardan istediğin itema tıkla sol altta identify diye bi seçenek açılıcak gerisini yaparsın zaten :jjj[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadly_angeI Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Ayrı Bir Thead Açmak İstemedim Tabi Okuyan Olursa Bir Cevap Bekliyorum..) Opal Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 www.paticik.com/dcourt da yazıyo ama eşyalar la yaratıklar karışmış eşyalara girmek için yaratıklara tıkla orda yazıyo her türlü eşyanın neye yaradığı[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar