moriteri Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Arkadaşlar mühim bir mesele, yardımlarınızı bekliyorum :) Şu anda İTÜ İşletme Müh. de okuyorum. Son sınıftayım (istersem son olmaz tabi). Açıköğretim'de işletme programına kaydolarak askerliğimi tecil ettirmek istiyorum. Mümkün müdür? Yoksa, birinci lisansı bitirdiğim anda askerlik ile yükümlü olur muyum? Eğer olursam, okulu bir dönem daha uzatsam, bu arada açıköğretime ikinci lisans olarak kaydolsam, sonra asıl bölümümü bitirsem, açıköğretim bitene kadar (max 8 sene heralde) askerlikten tecil olmuş olur muyum? çok mu çakalım? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yanlış bilmiyorsam askerlik teciri için açık öğretim olayını kaldırdılar.B..unu çıkaranlar yüzünden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @Finrod yanlış biliyosun... açıköğretimde askerlik tecili halen devam etmekte. Fakat 2 sene arka arkaya bir sınıfta kalmamak gerekiyo... [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:34 tarihinde, EharD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 öğrenci işleri gidip böyle böyle dersen sana neler yapman gerektiğini söylerler sanırım. okuyor olduğun için sanırım sadece harçlarını ödeyerek açıköğretime kayıt olabilirsin. iki yıl üst üste kalmama olayını bilemeyeceğim ama uzunca bir süre harçlarını ödediğin takdirde kaydını dondurup askerliği erteleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Açıköğretime kayıt olabilirsin, senin kendi bölümünü okuyorken kayıt olmazsın diye birşey yok aö ler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bir yerde okumuştum. 29 yaşına kadar anadolu üniversitesinden açıköğretim okuduğun için tecil ettirebiliyomuşsun. ama askere okul biter bitmez alıyorlar mı onu tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 29 yasina kadar herhangi bir yuksekogrenim kurumunda her ne lisansi icin ogrenim goruyorsan gor askerden muafsin . normalde okulun biter bitmez askerlik goreviyle yukumlusun ama ; bu sebeple subenden islerini takip etmen gerekiyor ki tatsiz bir durumla karsilasmayasin . askere almazlar ama yazismalar bitene kadar emniyette konuk edebilirler seni . [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 08:50 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 İlk üniversiteyi bitirdikten sonra alıyorlar sanırım. Bunu Askerlik Şubesinden öğrenmen lazım. Ayrıca okul bittikten sonra da tecil yaptırmak istiyorsan bir an önce görüş ki ceza filan çıkmasın. Yada yap kurtul çünkü paralı dışında kaçış yok. Askerliği bitirmeden iş bulman da zorlaşır. Zaten yaşın büyük olduğun için askerlikte zorluk çekeceksin, bari erken yap daha az üzül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 gidin gelin işte 4-5 ay neden kasıyorsunuz ki bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar