deftonez Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Kurban eski vokalist deniz şu an bildigimiz gibi panic grubuyla birlikte.. panic grubunun bass guitar ı olarak ta karşımıza cıkıyor..düşünebilioymusunuz?? deniz?? bass?? ohannes :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yalniz ben bu haberi 1 ay once duymustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 doğru diye biliyorum ben bu haberi. bass-solist olacaktı kendi kuracağı grupda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben de j lopez gibi bişi bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 denız kurbandan ayrıldıgı gun acıkladıkı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar