quamor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yazi yazmadigi arada ne yaptiginida ogrenmiş olduk :) nba.com rlz eehe ama yalnis yinede.[hline]ALI G. MY BITCH
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ya iyi sallamisiniz bilmeden. Sabo sonuna kadar haklidir. abi gidin ögrenin de gelin diyorum. o kadar.[hline]There's a heaven above you baby...
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bu ne biçim rezalet ya sahayı ringe çevirip her türlü şerefsizliğiyapıp maç kazandılar zaten oldum olalı hep şu yunanlara uzyuzumdur
behran Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hido kardeşim 3 yıldır nba denen lig de oynuyorsun. E be kardeşim KOBİ LERLE TMAC LERLE STAYAKOVİÇ LERLE oynarsında İNSAN 2 HAREKET ÖĞRENMEZMİ YAPMAZMI yaaaa. ulan 2 maç izlyorum ben 2 hareekt görüyorum ben yapıyorum.bu lavuk bi halt yapmadığı gibi bide dötü kalkıyo iice. lam insan bi 1-1 yapar hiçmi adam geçemezsin sen nası basketçisin? Aydın örs ü de anlamak mümkün değil.Nası oyuncu değşştiryor anlamıyorum yani.ender adam maça ısınmış sayı atmış tam ii durumda sen git sayı özürlü kerem i al.yaw bu takım nası hucum ediyor?Top dolaştırma yok.adamlar oldukları yerde duruyolar yardımlaşma yok. bu hırvatları yenmeden gelmeyin sakın.....[hline]
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yok yok, degisti sistem, pardon...hline]There's a heaven above you baby... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 07 September 2003 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 kavganızı bölmek istemezdim (!) ama günün programı şöyle: 16:15 Slovenya - Fransa Litvanya - Almanya 16:45 Sırbistan-Karadağ - İspanya Yunanistan - Ukrayna 19:15 Bosna-Hersek - İtalya İsrail - Letonya İsveç - Rusya Türkiye - Hırvatistan 2.lik 3.lük maçı oynayacaz hırvatistanla. o maçın sonucuna göre çeyrek finale çıkmak için c grubunun 2.si ya da 3.sü ile play-off maçı oynayacaz yani ispanya, yugoslavya veya rusya. isveçin hala şansı var mı bilmiyorum. ama biraz imkansız gözüküyo zaten.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 07 September 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 valla ben ispanyayı çok beğeniyorum zaten seviyorum tabi ülkeyi de belki o gözle bakıyorum ama adamlar bizi evire çevire yener gibi geliyor bana
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 asil sana lol! hatta roflmao! sabo dogrudur, kasmayin. said: Nukem_Verite, 07 September 2003 15:46 tarihinde demiş ki: kavga mavga yok lol 4 senedir her 2 günde bir nba maçı izleyen adama aptal aptal şeyler iddia edip ukalalık yaparsan böyle olur..İnsan biraz sinirleniyo tabii [hline]There's a heaven above you baby...
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ilk periyod bitti 21-18 gerideyiz ama kötü oynamadık. hidayete bok atanlar izleyelim beraber maçı. yeneriz bunları biz[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 34-30 şuan hadi 12 dev adam (2.16 var 2. qua. ın bitmesine). Eğer iyi savunmaya dewam edip adam gibi hücum edersek alırız bu maçı. Daha iyiyiz rakipten[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ilk yari sonucu: Turkiye: 35 Hirvatistan: 38 nooldu o sonda yahu
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 o sondaki basketin sayılmaması lazım ya süre bittikten baya sonra attı adam topu ha ayrıca yeneriz biz bunları 2. yarıda. faul problemleri çok olcak. bizim hidayetin de biraz olcak; 3 faulü var. onlarda zizic 4ledi bi de prkacin 3 faul yaptı.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 07 September 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Resmi sitedekiler farkli. NBA2003 al, aç oyunu, bak, gör. daha da yetmezse aç, maç izle. hidayet 3 numara oynar. peja 2 numara oynar. peja top getirir, eger pg yoksa. yani ibrahim'in sirp versiyonudur. UHUZHUAHSUASHUASH diye gülmeden, basketbol bilin.[hline]There's a heaven above you baby...
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ha ama pardon, ibrahim de 3 numara oynar, degil mi? pardon ya..[hline]There's a heaven above you baby...
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ibo gönderiyo 3lükleri 47-44 öndeyiz![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 3. periyod bitti 56-50 öndeyiz. yeneceez![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 birinin masa hakemlerini upgrade etmesi lazim, tas devrinde kalmislar... hala 30 saniye saniolar galiba hucumlari
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hieyt! 64-54 öndeyiz valla askatlık dışında da keremin yerine oynamalı bu ender arslan 6 dakka kalduı[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 27.4 saniye var 71-70 öndeyiz hıargh! sayı lazım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ben bi izninizle kufur ediyorum bi sure yokum...
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hırvatları da.. ingiliz hakemi de... alman hakemi de... masa hakemlerini de... yendik![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 oh bea!!![hline]There's a heaven above you baby...
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yaa!! en sonda ne oldu? gören var mi? bizimkilere ceza gelir mi?[hline]There's a heaven above you baby...
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 offf bir zaferden insan böyle haz alabilirmi. hakettiğimizi aldık. patlasın çatlasın hakemler. Ama biz bu oyunla daha ne kadar gideriz belli değil.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Öne çıkan mesajlar