Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurobasket 2003 İsveç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya iyi sallamisiniz bilmeden.
Sabo sonuna kadar haklidir.
abi gidin ögrenin de gelin diyorum.
o kadar.[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
hido kardeşim 3 yıldır nba denen lig de oynuyorsun.
E be kardeşim KOBİ LERLE TMAC LERLE STAYAKOVİÇ LERLE oynarsında İNSAN 2 HAREKET ÖĞRENMEZMİ YAPMAZMI yaaaa.
ulan 2 maç izlyorum ben 2 hareekt görüyorum ben yapıyorum.bu lavuk bi halt yapmadığı gibi bide dötü kalkıyo iice.
lam insan bi 1-1 yapar hiçmi adam geçemezsin sen nası basketçisin?

Aydın örs ü de anlamak mümkün değil.Nası oyuncu değşştiryor anlamıyorum yani.ender adam maça ısınmış sayı atmış tam ii durumda sen git sayı özürlü kerem i al.yaw bu takım nası hucum ediyor?Top dolaştırma yok.adamlar oldukları yerde duruyolar yardımlaşma yok.

bu hırvatları yenmeden gelmeyin sakın.....[hline]
Mesaj tarihi:
yok yok, degisti sistem, pardon...hline]There's a heaven above you baby...

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 07 September 2003 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kavganızı bölmek istemezdim (!) ama günün programı şöyle:

16:15
Slovenya - Fransa
Litvanya - Almanya

16:45
Sırbistan-Karadağ - İspanya
Yunanistan - Ukrayna

19:15
Bosna-Hersek - İtalya
İsrail - Letonya
İsveç - Rusya
Türkiye - Hırvatistan

2.lik 3.lük maçı oynayacaz hırvatistanla. o maçın sonucuna göre çeyrek finale çıkmak için c grubunun 2.si ya da 3.sü ile play-off maçı oynayacaz yani ispanya, yugoslavya veya rusya. isveçin hala şansı var mı bilmiyorum. ama biraz imkansız gözüküyo zaten.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 07 September 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
asil sana lol! hatta roflmao!
sabo dogrudur, kasmayin.

said:
Nukem_Verite, 07 September 2003 15:46 tarihinde demiş ki:
kavga mavga yok lol 4 senedir her 2 günde bir nba maçı izleyen adama aptal aptal şeyler iddia edip ukalalık yaparsan böyle olur..İnsan biraz sinirleniyo tabii
[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
34-30 şuan hadi 12 dev adam (2.16 var 2. qua. ın bitmesine). Eğer iyi savunmaya dewam edip adam gibi hücum edersek alırız bu maçı. Daha iyiyiz rakipten[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Mesaj tarihi:
o sondaki basketin sayılmaması lazım ya süre bittikten baya sonra attı adam topu
ha ayrıca yeneriz biz bunları 2. yarıda. faul problemleri çok olcak. bizim hidayetin de biraz olcak; 3 faulü var. onlarda zizic 4ledi bi de prkacin 3 faul yaptı.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 07 September 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Resmi sitedekiler farkli.
NBA2003 al, aç oyunu, bak, gör.
daha da yetmezse aç, maç izle.
hidayet 3 numara oynar.
peja 2 numara oynar. peja top getirir, eger pg yoksa.
yani ibrahim'in sirp versiyonudur.
UHUZHUAHSUASHUASH diye gülmeden, basketbol bilin.[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
offf bir zaferden insan böyle haz alabilirmi. hakettiğimizi aldık. patlasın çatlasın hakemler. Ama biz bu oyunla daha ne kadar gideriz belli değil.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
  • Yeni Oluştur...