quamor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yazi yazmadigi arada ne yaptiginida ogrenmiş olduk :) nba.com rlz eehe ama yalnis yinede.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ya iyi sallamisiniz bilmeden. Sabo sonuna kadar haklidir. abi gidin ögrenin de gelin diyorum. o kadar.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bu ne biçim rezalet ya sahayı ringe çevirip her türlü şerefsizliğiyapıp maç kazandılar zaten oldum olalı hep şu yunanlara uzyuzumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hido kardeşim 3 yıldır nba denen lig de oynuyorsun. E be kardeşim KOBİ LERLE TMAC LERLE STAYAKOVİÇ LERLE oynarsında İNSAN 2 HAREKET ÖĞRENMEZMİ YAPMAZMI yaaaa. ulan 2 maç izlyorum ben 2 hareekt görüyorum ben yapıyorum.bu lavuk bi halt yapmadığı gibi bide dötü kalkıyo iice. lam insan bi 1-1 yapar hiçmi adam geçemezsin sen nası basketçisin? Aydın örs ü de anlamak mümkün değil.Nası oyuncu değşştiryor anlamıyorum yani.ender adam maça ısınmış sayı atmış tam ii durumda sen git sayı özürlü kerem i al.yaw bu takım nası hucum ediyor?Top dolaştırma yok.adamlar oldukları yerde duruyolar yardımlaşma yok. bu hırvatları yenmeden gelmeyin sakın.....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yok yok, degisti sistem, pardon...hline]There's a heaven above you baby... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 07 September 2003 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 kavganızı bölmek istemezdim (!) ama günün programı şöyle: 16:15 Slovenya - Fransa Litvanya - Almanya 16:45 Sırbistan-Karadağ - İspanya Yunanistan - Ukrayna 19:15 Bosna-Hersek - İtalya İsrail - Letonya İsveç - Rusya Türkiye - Hırvatistan 2.lik 3.lük maçı oynayacaz hırvatistanla. o maçın sonucuna göre çeyrek finale çıkmak için c grubunun 2.si ya da 3.sü ile play-off maçı oynayacaz yani ispanya, yugoslavya veya rusya. isveçin hala şansı var mı bilmiyorum. ama biraz imkansız gözüküyo zaten.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 07 September 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 valla ben ispanyayı çok beğeniyorum zaten seviyorum tabi ülkeyi de belki o gözle bakıyorum ama adamlar bizi evire çevire yener gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 asil sana lol! hatta roflmao! sabo dogrudur, kasmayin. said: Nukem_Verite, 07 September 2003 15:46 tarihinde demiş ki: kavga mavga yok lol 4 senedir her 2 günde bir nba maçı izleyen adama aptal aptal şeyler iddia edip ukalalık yaparsan böyle olur..İnsan biraz sinirleniyo tabii [hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ilk periyod bitti 21-18 gerideyiz ama kötü oynamadık. hidayete bok atanlar izleyelim beraber maçı. yeneriz bunları biz[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 34-30 şuan hadi 12 dev adam (2.16 var 2. qua. ın bitmesine). Eğer iyi savunmaya dewam edip adam gibi hücum edersek alırız bu maçı. Daha iyiyiz rakipten[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ilk yari sonucu: Turkiye: 35 Hirvatistan: 38 nooldu o sonda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 o sondaki basketin sayılmaması lazım ya süre bittikten baya sonra attı adam topu ha ayrıca yeneriz biz bunları 2. yarıda. faul problemleri çok olcak. bizim hidayetin de biraz olcak; 3 faulü var. onlarda zizic 4ledi bi de prkacin 3 faul yaptı.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 07 September 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Resmi sitedekiler farkli. NBA2003 al, aç oyunu, bak, gör. daha da yetmezse aç, maç izle. hidayet 3 numara oynar. peja 2 numara oynar. peja top getirir, eger pg yoksa. yani ibrahim'in sirp versiyonudur. UHUZHUAHSUASHUASH diye gülmeden, basketbol bilin.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ha ama pardon, ibrahim de 3 numara oynar, degil mi? pardon ya..[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ibo gönderiyo 3lükleri 47-44 öndeyiz![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 3. periyod bitti 56-50 öndeyiz. yeneceez![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 birinin masa hakemlerini upgrade etmesi lazim, tas devrinde kalmislar... hala 30 saniye saniolar galiba hucumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hieyt! 64-54 öndeyiz valla askatlık dışında da keremin yerine oynamalı bu ender arslan 6 dakka kalduı[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 27.4 saniye var 71-70 öndeyiz hıargh! sayı lazım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ben bi izninizle kufur ediyorum bi sure yokum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hırvatları da.. ingiliz hakemi de... alman hakemi de... masa hakemlerini de... yendik![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 oh bea!!![hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yaa!! en sonda ne oldu? gören var mi? bizimkilere ceza gelir mi?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 offf bir zaferden insan böyle haz alabilirmi. hakettiğimizi aldık. patlasın çatlasın hakemler. Ama biz bu oyunla daha ne kadar gideriz belli değil.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Sirbistan bundan sonraki rakip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar