eldiablo Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bilmezdim dertlerin çok olduğunu çözümlerininse zor olduğunu bilmezdim yarin tatlı olduğunu bilmezdim bu derde düşmeden önce yeri gelir bir çift gözün peşinden gün gelir ağlarsın bir çift sözünden bilmezsin boş olduğunukoşmanın gidersin bilmeden yarin peşinden belki aşırı güzel olmadı ama yinede uyaklı ölçülü bir şiir.yazılabiliyor.aruz konusu ise: öğrenir öğrenmez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bence şiire duygularınıda aktarmaya çalış (daha fazla) sadece kelimeleri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben uyaklı istemiştim de ondan öle olmuş biraz :) uyak yapıcam derken duygu kalmamış :D şaka şaka bence fena değil ama bi yerden esinlenilmiş gibi "bilmezdim kelimelerin bu kadar kifayetsiz .... " vs gibi bi şiir vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 biz burada özgün eserler veriyoruz...yeni kelime türetemeyiz de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 :D ben anlamam hafif benziyor. etkilenmişsin kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 şiir uyaklı aruzlu hedeli hödölü olacak diye bişey yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yoktur tabi de bence uyaklı ve anlamlı yazmak cok zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yetenek meselesi.önemli olan altyapını oluşturan eserler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet sonuçta mutlaka herkes birbirinden, okuduklarından etkilenir. onlardan bir şeyler kapar. Ben takılıyorum sadece el diablo bakma sen bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar