Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ya kendi yaptığım bişi için kullanım kılavuzu yazmam gerekiyor.ama bu konuda cidden özürlü olduğum için apıştım kaldım. kullanım kılavuzuna giriş nasıl yapılır? yani söze nası başlanır? soru bu. yarına kadar cevaplarınızı bekliyom.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bir kullanım klavuzu bul ona bak yada Faq gibi yapıcaksın mesale 1. Nedir ? 1.a 1.b gibi[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 F1 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Onceoalyi acikla ufaktan ne ise yarar nerelerde kullanilir Sonra bi sema da goster parcalari ve isimlerini soyle sonra ya bu parca basina aciklama koy, ya da sistem basina. Yaptigin seyin ne oldugunu bilsem inan daha yardimci olabilirim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi kullanım kılavuzunun içeriğini sormuyorum.yada nası yapılacağını. nası lafa girecem onu soruyorum.yani başlangıç'ı nası olacak. bu arada Ceday'cım tamamen hardcopy olacak. kağıtta F1 diye bi tuşa bassada pek faydalı olacağını sanmıyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 olm inat'mı yapıyosunuz. yanıtla kısmına tıklamadan önce kendinizden önceki postları bi okuyun.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar