Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 mail ime bakmak istiyorum kablonet in sayfası açılmıyo sizde?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bende de açılmıyor 1-2 haftadır. outlook express ile bakarım dersen ayarlarını yazarım.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 yok outlook express e antipatim var sevmiyorum beklerim az daha, ama bende 2-3 gün açılıyodu kablonet 2 hafta kadar değildi :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 1-2 haftanın anlamı zaten 1 haftadan eminim ama daha fazlada olabilir :P bilemiyorum bende açılmıyordu neyse fikrini değiştirirsin yada başka biride giremiyordur diye yazim; pop3 ve smtp adresi: eposta.kablonet.com.tr hesap adı: hesapadı@kablonet.com.tr[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Öne çıkan mesajlar