Reactive Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 StAngerin Cd dsinde metallicanın oyununun videosunu gördüm görüntüleri baya bir güzeldi arkaya shortest strawın müziini felan koymuşlar adamı bayya bir gazlıyo oyun 2005 te çıkıyomuş çıktığı gün alıcam ama bayaa bitr var gibi o tarhe
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 1 mok anladıysam zenci olim.[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bu ne be.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ya mettallica diye bi yun çıkıcaktı ya st anger ın cd sinde demosu varmış arkada the shortest straw yazıyomuş ccebit diyede bi fuar vardı yanlış hatırlamıyosam oraya çıkıcakmış.... ben bunu anladım :P[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
Öne çıkan mesajlar