asas Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 sımdı ben bır parcaya bakıorumda ılk defa dıstortıanlu bır parca denıcemde mesela tablarda 3. ve 5. telın 7 .perdesıne bas dıo fakat full bu sekılde yana kayıo ole gıdıo 4 .telede carpı koymus sımdı ben orayı penayla nasıl calıcam yoksa elımlemı cekıcem anlamadım ..Penayla calma yontemı vardır kesın dıe dusunuorum ama ...Yardımcı olursanız sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 carpılar dead note bastırmadan calıcan net bi nota sesi cıkmayacak. sesini duyunca zaten ne yapman gerektigini anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 x koyduysa muhmelen ölü nota demektir o şimdi izah etmeye çalışıyım sana 3ve5. tellere basıyorsun ama 4. tele öyle bir basıyorsun ki ses çıkmayacak. sadece parmağını tele deydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ah be elvyn benden önce davrandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 valla bende orayı okumadan ole yapıodum..Doruymus :) ıyı saolun tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar