Bodrack Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arkadaşlar makineye format atcam gaza geldim ama birincil olarak cdyi alamıorm neden çünkü tab'a basıp girdigim biosumda create array delete array spare bilmemne ve serial bilmemne var cdyi boot yapmamı saglıycak bişy yok ki bide üstüne bu olan şeylerede giremiorm çünkü bi ok yok ole aşaı yukarı hop hop gidebilcegim bios ekranında hiçbi tuş çalışmıo sadece escye basıp çıkmaktan başka bi seçenek yok.Bilgisayara cdyi takop başlattıgımda da cdden onyukleme için şuna buna basınız die bi seçenek yok ne yapam ben şimdi bilgisayarı atiym mi aşagıya ne yapam?? edik:bilgisayar açıkken cdyi taktıgımda da yukleme için açtıgımda bu sefer cd-key hatalı çıkıo ama daha once kullandıgım bi cd ve şifresinin doru oldugundan eminim gidip aldıgım adama sordugumda denedi adam onumde ve bilgisayarı baştan başlatıp bilgisayar açılmadan yaptıgı yuklemede işe yaradı ama bilgisayar açıkken cdden açılan yuklemede olmaz tabi dedi bide [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 20:59 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yardım etcek biri yok mu yaw makine elden gidio formatlamak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 eger cd-rom la dısket surucunun yerını bıosdan degıstıremıyorsan bır yerlerden dos dısketı bulup onu kurucan makınaya once format ıcınde baslat =>calıstır=>acılan pencereye "format c:" yaz bas enter a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben daha önce denemiştim format atmayı çalıştırdan ama işe yaramamıştı şunlar yasıodu:''Birim başka bir işlem yüzünden kullanımda olduğundan biçimlendirme yapılamıyor.Bu birim öne çıkartılırsa biçimlendirme işleyebilir.O zaman bu birime açılan tüm işlemciler geçersiz olur.Bu birimde bir çıkartma zorlaması yapmak istiyor musunuz?'' buna da evet dediginde sürücü kitlenemiyor birim hala kullanımda dio ama az önce şunu farkettim format c: diyince cye gayet gusel atıo formatı:DYaw biosdanda bişy yapılamıo boot fln yoksadece create array delete array select array serial bilmemne var nasıl format atcam ben bu makineye yaws ve makinenin virüs kaptıgına inanıorm acilen atmalıyım herşey yavaşladı makinede hemde çok ayrıca toplam en fazla 300 mb indirdim bu ay ama su anda 3gbi aşmış pf:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 pf yaw beyler yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:( DELİRCEM:( İlk önce biri bana söylesin biosum neden hiçbi işe yaramıo ve nasıl bunu düseltebilirim:( eger cdden boot etmeyi başarabilirsem zaten formatı da atarım ne olur yardım edin:( [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 08:01 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 google it... desem noktali yerleri tamamlasan... http://www.duxcw.com/digest/Howto/mb/abit/kx7-333/raid4.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar