eldiablo Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yoruldum artık; koşmaktan didinmekten her çakalla mücadeleden doyumsuz insanların gözlerineden yoruldum... takatim kalmadı artık; yanlışı doğruya, insanı adama haksızı haklıyaçevirmeye insanları güldürmeye takatim kalmadı... sabrım kalmadı artık; doyumsuz yaşama, zevklerine seni mutlu kılabilmeye sana gelecek vermeye sabrım kalmadı... gidiyorum artık; ama içim burkuldu, kanıyor yüreğim hani söz vermiştim ya şafağı beraber seyredecektik aydınlığa beraber yürüyecektik hani söz vermiştim ya sözümü tutamadan gidiyorum... arakadaşlar +1 olur sözlü olur -1 olur lütfen okuyan herkes bi yorum atabilir mi....güzelliği konusunda kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 duygular fena değil.güzel aktarmışsın. umarım daha ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 sabır takat metanet vesayre gibi kelimeler çok yakın 2 ve 3. dizelerde bunlardan ikisini koymuşsun.. ve son dize sanırım çok abartılı olmuş.. hani yetmişlerin yeşilçamında bir film izler gibi oldum.. bence bu duygularla 'yeniden' kağıda aktarmalısın bir şiir.. eminim o çok daha başarılı olacaktır. özellikle tekrar eden birbirine çok benzeyen dize ve mısralardan kaçın.. yazılarına bakacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bildiğim kadarıyla sabır ve takat farklı anlamlara geliyor.takat enerji gibi birşey oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 beğendim ben baya, teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 takat ve sabır farklı şeylerdir. takat=bi şeyi yapabilmeye olanak verecek güc gibi bişi. sabırdan farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yazdığımı iyi okumamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 güzel duygular aktarımda güzel ama daha iyi olabilir olurda yazmaya devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bir de anladığım kadarıyla 'bir bakın' derken he ölesine bi göz geçirin demek istemişsin sanki. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 konusma gıbı olmus.siir baglamında pek bıse hıssetmedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 biraz serbest yazmıştım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar