eldiablo Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yoruldum artık; koşmaktan didinmekten her çakalla mücadeleden doyumsuz insanların gözlerineden yoruldum... takatim kalmadı artık; yanlışı doğruya, insanı adama haksızı haklıyaçevirmeye insanları güldürmeye takatim kalmadı... sabrım kalmadı artık; doyumsuz yaşama, zevklerine seni mutlu kılabilmeye sana gelecek vermeye sabrım kalmadı... gidiyorum artık; ama içim burkuldu, kanıyor yüreğim hani söz vermiştim ya şafağı beraber seyredecektik aydınlığa beraber yürüyecektik hani söz vermiştim ya sözümü tutamadan gidiyorum... arakadaşlar +1 olur sözlü olur -1 olur lütfen okuyan herkes bi yorum atabilir mi....güzelliği konusunda kararsızım
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 duygular fena değil.güzel aktarmışsın. umarım daha ii olur.
BlueStar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 sabır takat metanet vesayre gibi kelimeler çok yakın 2 ve 3. dizelerde bunlardan ikisini koymuşsun.. ve son dize sanırım çok abartılı olmuş.. hani yetmişlerin yeşilçamında bir film izler gibi oldum.. bence bu duygularla 'yeniden' kağıda aktarmalısın bir şiir.. eminim o çok daha başarılı olacaktır. özellikle tekrar eden birbirine çok benzeyen dize ve mısralardan kaçın.. yazılarına bakacağım..
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bildiğim kadarıyla sabır ve takat farklı anlamlara geliyor.takat enerji gibi birşey oluyor...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 takat ve sabır farklı şeylerdir. takat=bi şeyi yapabilmeye olanak verecek güc gibi bişi. sabırdan farklı
Romario Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 güzel duygular aktarımda güzel ama daha iyi olabilir olurda yazmaya devam :D
BlueStar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bir de anladığım kadarıyla 'bir bakın' derken he ölesine bi göz geçirin demek istemişsin sanki. neyse
Deniz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 konusma gıbı olmus.siir baglamında pek bıse hıssetmedım.
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 biraz serbest yazmıştım da...
Öne çıkan mesajlar