axicocuk Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 SerdaR_K isimli arkadaşla clan arena da 1 vs 1 yaptik, 15 kere yaklaşik, her seferinde kestim, sonra bekle priestimle gelcem dedi, clanindan 1 priest 1 de rog cağirdi, ben de "1 priest ve 1 rog cağirdim, yaklaşik yarim saat daha arena da kapiştik 3 vs 3 olarak, 1 kere bile ölmedik, ve sonunda pes edip gittiler.... video ya ceken arkadas var, hazir olunca buraya koyacağim.. ben lvl 62 bp serdar in lvl ini bilmiom ama dual +8 mirage si var... benim de sadece 25dd kafaliğim war :( ve bufferim... serdarciğim, gene bekleris.. seni de, clanini da.... no ks in apostle spots pls :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 axicocuk sonu yanlış olmuş"no ks in apostle spots pls :)) " dell "no ks in ALL spots pls :))" olacktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar