Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Albumun aksilik cikmazsa 11 kasimda cikmasi planlaniyor, bakalim heyecanla bekliyoruz... Track list de asagidaki gibi olacakmis, bakalim belki daha album cikmadan bazilari kazaaya duser. Arada kontrol etmek lazim As I Am This Dying Soul Endless Sacrifice Honor Thy Father Vacant Stream Of Consciousness In The Name Of God Ayrica cd universe den pre-order imkani da var. meraklisina duyurulur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 kazaadan indirmemek lazım. sampling yapıp loopluyolar filan sinir bozucu oluyo. bitsin bi bakarız. gerçi scenes from a memorynin(şu anda dance of eternity dinliyom) üstüne biraz zor çıkarlar gibi geliyo bana...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu arada bir turne lafı daha duydum şubat gibi tr yapıcaklarmış keklendim mi aslı war mı ?[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 wardır aslı ..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 türkiye yapmıcaklarmış. sitede verilen bilgi buydu geçen baktıımda.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Evet, bi turne olacak yeni albumleriyle birlikte. Yavas yavas belirliyorlar tarihleri. Ocak ve subatin yarisi doldu. Ben nisan fln gibi turkiyeye gelirler diye tahmin ediyorum ama benim acimdan ne kadar iyi olur orasi tartisilir. 1.ci konseri kacirmistim ve 2. cisinide oss yuzunden kacirirsam deliririm heralde.... hayirlisi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben kesin giderim gelirlerse öss falan dinlemem 1 geceden ne olacak, lotr we matrix 3 e de gidicem ehhe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 lotr ve matrix e bende giderimde ank dan tutupda dersaneyi, okulu vs asip ist e gelmek kasar takdir edersin ki, ama asmaya deger mi? deger ;) Neyse, hayirlisi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 wah! birinci konserden sonra öğrenmiştim bu amcaları iyi oldu busefer kaçırmam mutlaka izlerim :) geçen sene bir arkla olan muhabbet; ark- abi DT geliyormuş BGM ye! ben- yaa olum salla esas ben geliyorum BGM ye ehuhe a- olum öyle değil konser verecekler aşmış grup (buradan sonra DT yalanmaya başlanır) b- vereceklerse verecekler ne yani bana mı verecekler? bu cümleden sponra arkadaş dumur benden de DT kültürünü tanımamaya devam :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 1. konserde yanlışlıkla ankaraya gitmiştim bunu kaçırmam valla[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Kendersever Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ula ula hadi hayırlısı ama evet scenes from a memroy pt.II den sona 6 degress of inner trub. pek açmadıydı... bu nası olcak acebağğ..[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There)
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 john myung dt nın gelmıs gecmıs en ıyı albumu oldu demıs buda demek oluyor kı sfam dan guzel buda demek oluyor kı asırı dozdan toplu olumler boy gosterecek kasım ayı [Bu mesaj ascraeus tarafından 15 September 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 mm.. myungdan başkası söylese reklam normaldir der geçerdim ama... myung öle demiş ha? ... hmm... hiç hoş bişi diil...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ilk gelisleri süperdi. 2. kere gelirlerse, muhtesem olur. Ama bu kadar yakin zamanda gelmezler bence. daha 1 yil oldu canim. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Öne çıkan mesajlar