pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 rolback oldugu zaman oyuna gırdıgımde ustumde +5 mage elbıselerı vardı bır rogue olark bu tuhafıma gitti cıkarıp gıyebılıyordum ama cıkardıgım zaman sadece kafam gozukuyordu ısın dahada garip tarafı +8fp lerım ve ib +6 yoktu daha once wipeden gecmıslerdı hepsı bır andamı sılındı rb sırasında oyunmu kafayı yedı :S birde o kadr patch geldı hala turkce akrakter bug u varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 löl böle k2 ye böle oyun rölf yane :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu ne be lol koptm walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ss pls + k2'd olmuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 pisikopat_5 ss war mı merak ettim de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Alta bi debuffer 5-6 tane de rogue kaldı 1 saate gircezde oyun koptu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 nico ben oyundayım pm lersin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar