Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 şimdi normal media player ile acmaya kalkınca, codec yüklemeye calısıyor, bulamıyor. daha sonra filmi acıyor ancak ses yok..görüntü sorunsuz.. bsplayer ile acınca görüntü yok, ses sorunsuz..bsplayer optionlarında mod1 mod2 yapınca görüntü de geilyor ancak takılmalar baslıyor.. napmam lazım :) film izlemek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 xvid kur bazı avi dosyaları xvidli olabiliyor[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 şimdi farkettim, normal mplayer ile acınca da görüntü sorunlu. gspot ile bakınca div3 codec istiyor. div3 yüklemeye calısırken de xp ile compatible deil felan diyor..uyus etti iice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 çözdüm sorunu..bütün divx codeclerini silip 3,4,5 i sırayla yükledim oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sorunun hallolduğuna sevindim. en son versiyon divx codec zaten eski sürümlerdeki codeclerin yeni sürümlerini içermiyor mu[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 14 September 2003 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 içermesi gerekiyor da, içermiyor sanırım. içeriyorsa da sorun cıkartıyor demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 divx 3.1 ayrı bir olay. divx 3.1 ile yapılmış bir avi'yi sadece divx 5.x yada 4.x ile izleyemeyebilirsin.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hayır bi de 5 i önce eski versiyonları sonra yükleyince gene sorun cıkartıyor. eskiden yeniye dogru yüklemek gerekiyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Evet olabilir. Hatırlarsan 4.x yüklerken 3.1 'leride çalıştırsın mı diye soru sorar.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar