twinkle Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Selam, şimdi benim anladığım kadarıyla full str blade veya glavie geliştirenler oyunun en güçlü karakterleri. Full str olduğundan vuruşları az oluyor fakat hp bakımından çok avantajlı. Peki full str gidip sword veya spear kullansam daha iyi olmaz mı? Hem hp yüksek olucak hemde vuruşları blade veya glavie göre yüksek olucak. Bilmiyorum sizce doğru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Vuruş gücünü silahtan çok stat ayarların belirler sen istersen spear kullan int basmadıkça dmg artmazkiii!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twinkle Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Tamam full int spear veya sword kullanan kadar vuramaz ama full str blade veya glavie kullananlardan biraz olsun daha fazla vurmaz mı? [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:23 tarihinde, twinkle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sanmıyorum int abanmak önemli bir faktördür die düşünüyorum.Artı Bladerın gidipte spear alması içinde skill sıfırlatması şart.Du bi glavie denim du bi spear denim dersen çok para ve zaman kaybedersin die düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 full str sword yaparsan çok zorluk çekersin bence. full str blade yada glavie yapanlar senden daha iyi vurular.sword ve spear full int'te daha kolaylik sağlar.Bence kendine yaparsın böle bi$i yaparsan..Zamanım var yılmam,sıkılmam diyorsan senin bileceğin i$tir derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arkadasim sword ve spear kullaniyorsan int gitmen gerekli. neden? cunku sword ve spear'in mag atagi yuksekdir. statlarina ekleyecegin her int senin dmglerini yukseltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Victorial Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 düşük levellerde spear/glaive, blade/sword karışık kullanabilirsiniz, çünkü damaj farkını fark edemezsiniz. ama yüksek levellerde, aynı sınıf silahlar arasında Patk/Matk, Preinforce/Mreinforce değerleri arasında uçurum gibi fark vardır. bu durumda, mesela yüksek level bir Blader sword kullanırsa damajı düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar