burninglife Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arkadaşlar ben bu ipod nanoyu şarj edemiorum..eskiden gayet güzel şarj oluodu..bilgisaarın usb sine bağloırum klasik şarj etcem ama şarj olmuo..ekranda bişe çıkıo..pil war pilin dörtte birinde gözükenbi elektrik işareti..elerik işareti dediim bildnnz yıldırım gibi bi işaret warya o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yere düştü mü hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 düşmez mi..ama en son düşeli 2-3 hafta oluo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o süre boyunca bu sorun olduysa muhtemelen düştüğünden olmuştur diyeceğim ama düşmediyse pil bitti ve bir süre öyle kalacak anlamına geliyor o. bugün benim ipodda da oldu, pili bitmişti ve taktığımda 15-20 dk dediğin simgeden çıkardı sonra normale döndü. dönemdiyse eğer , http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=60970 'i bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 saol arkadşım..gönderdiin sayfayı okudum orda da takın ve beklein yazıo..en fazla yarım saat içinde normale döner dio..ama bu arada ben ipod u bi kere daa denim dedm bağladım pc ye ve normal şeklde şarj oluo şuan..ama geçen gn yine böle bozldu gibi olmştu sora gene normale dönmştü..nese inş bu sefer bozulmaz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 teknik servise danışmanı öneririm, yere düşmesinin yanı sıra bataryası bozuk çıkmış olabilir. ablamın bir arkadaşı amerika'dan nano almıştı ve 3 kere üst üste bozuk çıktı, sonunda götürüp geri verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bi program var şarjı voltaj olarak rakamla gösteriyo istersen onu arat bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar