abdallah Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet beyler video çekmek için hangisi daha iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 valla frapstan memnunum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Tabiki GameCam Frapsa Göre çok daha iyi.. Frapsa da video çekerken z+r yapmak bile zor.. Ama Game Cam da mükemmel!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bu yazıyı nasıl kaldırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ayarlarını Ne yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 resimdede dediği gibi * + Backspace tuşuna bas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Çok saol Cancel da ayarları ne yapıyım sence? P4 2.8 512mb ram 256mb ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Game Cam Ko ya girerken Atiorsun ve game cam dan giriyorsun ya ordaki ayarlardan bahsediyorum ben anladın sanırım.. Program yüklü olsa oturduğum pc de resimli gösterirdim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iron_man Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gamecam konusunda benimde yardıma ihtiyacım var.. char loading olurken gamecam hata veriyo..ne yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: Tabiki GameCam Frapsa Göre çok daha iyi.. Frapsa da video çekerken z+r yapmak bile zor.. Ama Game Cam da mükemmel!! ne alaka rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 arkadaslar frapsde ben uzun süreli video cekemiyorum cektiklerim saniyeler sürüo! uzun süreli video cekmek için ne yapmam gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Best said: ne alaka rofl Sen daha hiç video çektinmi ? Çektiysen anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 game cam indirebilecegim bi adres söylerseniz sewinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 senin oyuna girdiin kdr wideo çektim ben janem okü? stfu plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: arkadaslar frapsde ben uzun süreli video cekemiyorum cektiklerim saniyeler sürüo! uzun süreli video cekmek için ne yapmam gerekio? normal fraps 30sn ile kısıtlıdır tam sürüm bulman gerekir pati de endless_nightmare wermişti tam sürüm olanını biraz ararsan bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Best burası yabancı 1 forummu ? Neden yarım yamalak ingilizceni, buralarda harcama tamammı janum ? + Sen nerden biliyorsun benim oynadığım kadar video çektiğini ? Babamısın Beaaaaa Bu arada sana 1 sorum var.. [spo] Ortam götte balık başı varmı ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar