perfi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hm eyv. deneyeyim simdi sut cekmeye koydum 5 topu var sut da antrenor umdede 5 top var nereye kadar idare eder yoksa gereksiz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bu arada uzaklardan guzel bir gol atti oyuncum taci tokalp dk 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Pati 4`te son 3 takim icin yer kaldi.Kim katilacaksa katilsinda baslayalim.Hem sezon arasinda azda olsa para kazaniriz hemde 2-3 hafta mac yapmadan gecirmemis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu halde baslanabiliyomu fistan , daha gelen olmayacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben de bir şey sorayım bari. oyuncunun tıkanması ne demek oluyor? bi yerden sonra o özelliği artmıyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hmmm. nereden anlıyoruz peki tıkandığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Antremanda top almazsa tıkanmış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 daha doğrusu gelişim göstermesse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 5. yi yaptık öyle kaldı. var mı devam eden Managerzone'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Ben bıraktım managerzonu sıkıldım çünkü.Bazen uyarı maili geliyor takımla ilgili o zaman bir log in olup çıkıyorum takım silinmesin diye.4. ligde dibe vurmuş takım şimdi baktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ben ediyorum tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bıraktım valla oyunu dayanamadım artık. paramı da stad yenileme hedesi ile harcadım. gelir gelmesin diye de tribünleri falan yıktım. iflastan kapansın takımım. accountu silmenin bir yolunu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 silerim ben cok istiyosan ;D küfür yaz ziyaretçi defterime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ya ugrastırma beni sil işte kullanıcı adı toggie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar