Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 The Paticik Cup =o= I FC Antalya United The Paticik Cup =o= II Prekazi United FC The Paticik Cup =o= III Hörü Bakalım kupanın 4. sünü kim kazanacak? Bütün katılımcılar kendi ücretlerini öder. Katılmak isteyenler ve diğerleri için buraya mesaj atabilirsiniz. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 01:56 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Başarılar arkadaşlar.. bu arada ücretini önceden ödiyeceğini belirten arkadaşlarımız umarım caymaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bak ya üçüncüyü kaçırdım, dördü gördüm o da paralı çıktı hahaha. neyse katılanlara başarılar. hörü'ye de tebrikler bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Liglerimiz hem alt kısım hemde üst kısım olmak üzere gerçekten çekişmeli geçiyor vericeğin paraya değer emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben alicam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Düşüncem yine Jedi - Fistan şampiyonluk kovalar.. ben akuma nameless mumu sliphatos qaniel soulless göztepe (pati nickini bilmiorum kusura bakma) 3. lük kovalarız.. diğer arkadaşlarda doğal olarak eskisi gibi olmaz gelişmeye devam edecekleri için bu yukarda yazdığım 8 arkadaşın arasına girmeye çalışır.. Umarım para yuzunden çok kayıp vermeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kabul ettim bende . bu sefer orta siralarda bitiririm insallah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bende kabul ettim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bende varim elbette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 para yatırabilirsem katılcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 fistan, akşam paybal olayını halledim senle yatırayım parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 katılıcam bana da davetiye plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 8 takım olduk.Jedi'da girer 9. Voys'da para yatırabilirse 10 etcek. bi 6 kişi daha olsa süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 özellikle jacabo ya da nameless ikinize sesleniyorum :D, eğer giriyorsanız benim parayı da ödeyin ben size nakit veririm :p paypal falan yapamayacağım şimdi açıkçası, yoksa gerçekten girmek isterdim. pati cup 2den sonra çok değişti takım çünkü. neyse, herkese başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 oyundaki hesabına para yatırıyosun paypal'den 10euro civarı, onun için senin iş yaş hehe. ben de cumartesi para yatırıp kabul edicem inşallah. şu an kullandığım bilgisayarda yazmak istemiyorum kredi kartı numaramı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 qaniel geliyo.. parasi var kabul etmedi henüz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Dün takım adına ciddi radikal kararlar aldım.. Alt yapımı kapatma kararına vardım.. MZ forumlarında açıklamışlar altyapıdan edeceğin kar, ödeyeceğin paranın altınada neredeyse.. Emekliye ayrılacak oyuncumu 50 EURO dan kakaladım bi tipe .. 350.000 EURO ya 7 Şut 6 paslaşma 6 oyun zekası 4 top kontrol 4 hız fln bi eleman aldım 30 yaşında.. 7 Tane gereksiz futbolcu transfer Ettim 2 takım çıkarıcam bu sayede..4 ünü takımdan atıcam maaşlarının ödenmemesi için bu sayede Hazırlık maçlarına 7 kişiyle çıkıp doğal olarak haftaya 10 hazırlık maçı sığdırabilicem .. kısacası haftada 15.000 euro gibi bi ücret ödeyip. 150-200k arası gelir elde etmiş olucam.. Takım genel olarak yeterli .. Pascal Edur sezon sonunda Emekli olacak bu haftalarda gelen gelir ile Pascal Edur'un yeri doldurulucak. Ligde Liderin 4 puan gerisinde 3. nünde 7 puan önündeyim Liderin Haftaya Çarşamba Çorumspor deplasmanında puan kaybetmesi durumunda son hafta ewimde lideri yenip şampiyon olmayı hedeflicem eğer puan kaybetmesse 2. liğim garanti. 2. Olacağım için div3.20 ve div3.21 deki 2. ve 3. sıraya maç teklifleri yaptım takımlarını tartmak adına Bugun 2.yle maçım var derken bi baktım dün liderliğe yükselmiş Eskişehir takımı fakat grup liderlerinide 3-1 lik skorla rahat geçtim oyun geneline bakılırsa Valla şu parayı yatırıp Paket almam fln beni oyuna 2 kat bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bende para yatirmisken bu en ucuz pakedi aldim , oyuncumun lig macinda kacirdigi golu gorunce almasaydim dedim. bu paketlerde canli izleme ozelliginin disinda neleri kullanabiliyoruz baska ? [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 18:23 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 radikal kararlar cok yakinda istanbul tomahawks tarafindan alinicak.. sezon sonunu bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 alt yapı illaki lazım bence ya. forvet-kaleci transfer olmalı tamam. ama orta sahada tam istediğin gibi hemde türk bir futbolcu bulman çok zor. mecbur kendin yetiştiricen. 18 tane alt yapım var. 2 sezon sonra hepsi as kadroya yukselıcek. hepsi as oldukdan sonra 6-7 sezon kadar bende kapatıcam alt yapıyı. forvet-kaleci yetiştirdiklerimi satıcam. orta sahadada işime yaramayanları satıcam. diğerleri kadromda işe yarayacak. rahat 6-7 sezon geçiricem. yükselişe geçen ekonomimlede az ve öz transferler yapıcam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 duke um guybrushım olsa tukkan senın mz ye bi fon ayırabılırsem yapcam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben de geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kac kisilikti dostluk ligi az kaldi sanirim baslamasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bugün, 443 bin euroya bir yerli oyuncu satın aldım.7 top çalmalı,4 paslaşmalı,biraz hız ve dayanıklılığı olan bir oyuncu.Yaşı 21. Bütün sezon biriktirdiğim paranın birçoğunu harcamış oldum.Ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar