Twisty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arama yaptım ama kimse nasıl kullanılcagını yazmamıs acaba benmi yanlıs kullanıyorum anlamadım quick format attım ve diski 2 ye ayırdım ama essekligin alasını yapıp herseyi kopyaladıgımı sanıp mp3lerimi almamısım. simdi recovery my files i deniyorum ama beceremdeim galiba easy recover falan cok fazla indirdim hepsiniş kurdum deniyorum bu isin puf noktası falan nedir?
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Çok büyük değişiklik yapmamış olmak sildikten sonra harddiski karıştırmamak.
Twisty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 iste dedigim gibi 2 parcaya boldum diski sonada quick format attım windowsu v driverleri kurudm baska bisi yok bilgisayarda suan ugrasıyorum hala :/
Activision Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Easy Recovery de 2 part ada deniyomusun peki
Twisty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 denedim ama mp3 lerimi genede bulamadım :( umudu kestim artık yenden indirmeye baslıcam .(
Öne çıkan mesajlar