Twisty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arama yaptım ama kimse nasıl kullanılcagını yazmamıs acaba benmi yanlıs kullanıyorum anlamadım quick format attım ve diski 2 ye ayırdım ama essekligin alasını yapıp herseyi kopyaladıgımı sanıp mp3lerimi almamısım. simdi recovery my files i deniyorum ama beceremdeim galiba easy recover falan cok fazla indirdim hepsiniş kurdum deniyorum bu isin puf noktası falan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Çok büyük değişiklik yapmamış olmak sildikten sonra harddiski karıştırmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 iste dedigim gibi 2 parcaya boldum diski sonada quick format attım windowsu v driverleri kurudm baska bisi yok bilgisayarda suan ugrasıyorum hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Easy Recovery de 2 part ada deniyomusun peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 denedim ama mp3 lerimi genede bulamadım :( umudu kestim artık yenden indirmeye baslıcam .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar