Multeci Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arkadaslar sag alt kosede saatın yanında cıkmıyor cogu zaman programların sımgesı.Bazen bılgısayar acıldıgında cıkıyor,bazen cıkmıyor.bunun ayarlarını yaptım hep goster secenegını secmeme ragmen cıkmıyor.laptop kullanıyorum ama sarj suresını bıle goremıyorum cogu kez.yardımcı olurmusunuz.Ayrıca programlar aktıf yanı pc acıldıgında baslıyor programlar.ama sımgeler gorunmuyor hıc.saat var bı tek goruntude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 How To: Fix Missing System Tray Icons at Windows XP startup Missing system tray icon Systray Icons Missing [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 09:30 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tesekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar