Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 oyundan birisyle serverlar arası item takası yapacaktım,bi türlü annaşamadık sonunda dedi ben blackwindsi tanıyorum onun aracılığıyla yapalım dedi,msn de 3 kişi konuşuyoruz,3. kişide sözde blackwinds,nese blackwinds konuşurken bi cümlede rolc back dedi,zaten gerçek blackwinds olduğundan şüpheleniyodum o lafın üzerine o olmadığını kesin anladım,ama bi ihtimal blackwinds in msn adresini bilen biri varsa yazarsa sevinirim(belki bi ihtimal odur:S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu olabilir mi_? [spo][email protected] [/spo] [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 05:59 tarihinde, axicocuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 blackwinds gm dir msn adresine gelince boyle bişi olmaz seni kandırmaya çalışmışlar insanlar bu oyunda hertürlü hileye başvuruyorlar sen sen ol tanıdık biri ile aracılık yap butur hikayelere güvenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar