SadGamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Arkadaş websitesi yapmamı istedi sanırım projesi için istedi sırf yeni sayfa yaratıp diğer sayfaları oluşturupta bunları birbirine köprü(link)'lemek bile uğraştırıcı geliyor beklediğim şey her sayfada şunun olması said: _______________ | Ana Sayfa-----| |______________| _______________ | 1. Sayfa-------| |______________| _______________ | 2. Sayfa-------| |______________| Ve bu sayfaların bağlı olması ben bunu Publisherla içine hede hödö yazabilmem. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:38 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:39 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 frame kullanırsın boylece 1 tane menu.html yaparsın her sayfada olur yok ben biliyorumda kasamam diyorsan uşağın var canım :) dip not: frontpage de hazır istedigin sablonlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ohoo 2 satır kod yazamıyosanız hiç girmeyin böle işlere her işi yapan var, verin parasını yaptırın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 internetten joomla veya mambo diye arat, beğenmedim dersen http://www.opensourcecms.com/ burdan kendine uyan frameworku/cms i bul sonra ona uygun template ara googledan. (misal "mambo templates" diye arat) bulduğunu photoshopta hafiften yamult, kendine uydur al işte sana ucuzundan wepsitesi. ama kullandığın cms in (işte o frameworklerin adı/ content management system) updatelerini sürekli takip et, internet bunların exploitlerini takip edip hek yaptım diyen lamer sürüsü kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Publisherle nasıl yazacaksın ki icine? Ha bir de googledan free web templates diye arat, güzel bir şey bulrusan indir. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:39 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mynetten hazır site al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar