Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basit Bir Web Sitesi Taslağı Gerekiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaş websitesi yapmamı istedi sanırım projesi için istedi sırf yeni sayfa yaratıp diğer sayfaları oluşturupta bunları birbirine köprü(link)'lemek bile uğraştırıcı geliyor beklediğim şey her sayfada şunun olması
said:

| 1. Sayfa-------|
|______________|

Ve bu sayfaların bağlı olması ben bunu Publisherla içine hede hödö yazabilmem.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:38 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:39 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
frame kullanırsın boylece
1 tane menu.html yaparsın her sayfada olur yok ben biliyorumda kasamam diyorsan uşağın var canım :)
dip not: frontpage de hazır istedigin sablonlar var.
Mesaj tarihi:
internetten joomla veya mambo diye arat, beğenmedim dersen http://www.opensourcecms.com/ burdan kendine uyan frameworku/cms i bul sonra ona uygun template ara googledan. (misal "mambo templates" diye arat) bulduğunu photoshopta hafiften yamult, kendine uydur al işte sana ucuzundan wepsitesi.

ama kullandığın cms in (işte o frameworklerin adı/ content management system) updatelerini sürekli takip et, internet bunların exploitlerini takip edip hek yaptım diyen lamer sürüsü kaynıyor.
Mesaj tarihi:
Publisherle nasıl yazacaksın ki icine?

Ha bir de googledan free web templates diye arat, güzel bir şey bulrusan indir.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:39 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...