perfi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 taksicilerle takismamaya gayret edin , lisede 3 arkadas taksiye bindik eve gitmek icin tam bizim sitenin onunde kurye bizim onumuzde yavas yavas gidiyo taksici sinirlendi laf atti kenara cektiler , ne goreyim cikardi sopasini basladi vurmaya kaski falan uctu cocugun , ilk 10 sn bakakaldik da sonradan ayirdik . dialoglar : taksici-ulan serefsiz ne diyosun seeen ! kuryeci-bana sopaylami vurucan laan ! taksici bildigin mace fighter , kaskini falan parcaladi sopa ile( bknz : mace fighting bonus : zirh parcalama ) kuryeci-Bende Allah'in ogluyum napiyosun sen ?!!?! ardindan ayirdik ve taksici gelen 4 tane kurye motorunu gordu ve uzadi aninda . -- aman dikkat edin , taksici size goturmem falan derse bisey demeden plakasini alin , sakin ha tartismayin ne yapacaklari belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gayet net durum, anlasilmayacak bir sey yok. adam para kazanmak icin yapiyor bu isi. simdi trafik berbatmis, kazanacagi para da 3-5 milyon. hem zaman kaybedecek, zaman kaybedecegi icin de yeni müsteri kaybedecek, daha çok paraya, az trafigin oldugu bir müsteri sansini kaybedecek. e diger tüccarlar gibi, müsteri kazanmak icin müsteriyi hos tutalim diye bir dertleri de yok. 15 milyonluk istanbul. biri gider, biri gelir. kimseye muhtaç degiller.. taksici mantikli. hem de gayet mantikli.ben de ayni seyi yapabilirdim sanirim. ortada hasta, yasli, bir insan veya acil bir durum da yok... gencecik, çaki gibi kizsin beybin , 10 dk lik yolu yürüyüver, nolucak yani. spor yapmis olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 taksici antimodes olmasin sakin, anti senmiydin lan taksici yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar