behran Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Selam okulda bu konu ile ilgili sunum yapacağım 8 sayfaklık bir ödev hazırladım fakat özellikle İsmet İnönünün Cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemde eksiklerim olduğunu fark ettim.elimdede pek bir kaynak kalmadı bu konu hakkında bilgi bulabileceğim bir yer arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 kutuphane... hani su az ugranilan yer... arastirma olarak koy enstituleri diye gir; goreceksin ki 1940'tan sonrasinda sag sol ayrimi baslamis, tek partili donemden cok partili doneme gecilmis. sonunda menderesler baslamis. 1950'lere girise yatirim amacli amerikayla anlasma yapilip borc alinmis; ancak anlasmaya gore alinan para tamamiyle amerikan urunlerinde kullanilmak uzere oldugundan pek de ekonomiyi duzeltmedi. bundan sonrasi tabi senin arastirdigin yere girmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ankarada oturuyorsan tabiki milli kütüphane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar