Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Baya önceden yaptığım bir max çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kapıdan giren ısıgın korkuluga dogru daralması bende bir rahatsızlık hissi yarattı. bir de god yazısı cok yapıstırılmıs gibi duruyor. ama fikir ve uygulanıs olarak bence gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 e zaten yapıştırılmış dursun die yapılmış die anladım ben onu? abi çok tatlı bi çalışma olmuş kutlarım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yazı biraz kabarık olsa iyi olabilirmiş diyor sanırım elvyn. Hüzmenin yaklaşması açıdan kaynaklanan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Hoş bi çalışma olmuş...ışığın yayılmasında da herhangi bi problem yok.Gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arkadaşlar neremizle okuyoruz mesajları ısıgın yayılmasında problem var demedim goruldugu uzere, sadece daralması rahatsızlık hissine yol açtı bende dedim. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 20:20 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Anladım ben senin anlatmak istediğini. İşte o daralma bakış açısından kaynaklanıyor. öle işte =) ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar