Head Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 selam. normalde AB veya WSG yaparken yarım yamalak (arada disc.ler patlasa bile) bir şekilde oynuyorum. herhangi bir sorun yaşamıyorum lagspikeler dışında. fakat BWL'ye girdiğim anda 17k latency'nin üzerine çıkıyor. bir süre sonra disconnect oluyorum,girip öldüğümü 20-30 saniye bekledikten sonra anlıyorum. sonra yine disconnect oluyorum. yaklaşık 1 saattir oyun benim için disconnect-reconnect halini aldı, bunun çözümü nedir veya bir çözümü var mı? 128k cable istanbul-anadolu yakası. modem ile alakalı bir problem olduğundan şüpheleniyorum, uploadlarda da çok kötü keza. benzer bir sorun yaşayan var mı? kalabalıkta latency fırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende av de aynı sorun oluyodu ram 512 idi bi 512 daha taktım bide disk birleştirdim şimdi çok güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bwlya girişte firewallın varsa kapat ethernet sürücüsünün en son versiyonunun olduğundan emin ol .Bendede aynı sorun oluyordu mc ve world serverda hic sotun yokkken bwlde 5kya cıkı8yordu ping kafayı yemistim en son firewallu ve nortonun auto updateini komple disable ettim ve bir anda düzeldi baglantı . Bwlnin girişinde oluyor genelde bu sorun daha ileri safhalarda o kadar olmuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Eğer normalde bu tür şeyler olmuyorsa şu günlerde gene başlayan bağlantı sorunundandır büyük ihtmalle, çünkü dediğin gibi çok berbat upload var gene şu sıralar. Artan kalabalık ve beraberinde getirdiği extra upload ama bağlantının uploadu kaldırmaması bence BWL deki lagın nedeni. Dikkat edersen diğer oyuncuların az çok ne yaptığını görürsün ( moblara saldırırlar moblar ölür fln ) ama sen bişey yapmak isterken 5-10 sn lik gecikmelerl yaşarsın ( yada disconnect olana kadar mal mal onları izlersin >< ). Tabii bu sadece BWL de olmaz ama en fazla orda etkisini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 çözüm 1024 mb ram (ve ona uyumlu donanım) ve en az 512 kb dsl. blizz in o sitede kitapcıkta salladığı konfigrasyon minimum dur ve bizim gibi daha dial up tan yeni çıkıp dsl e geçen oyunculara göre de deil zaten. ecnebilere sormuomusunuz ping i adamlar 50 ms den bahsediolar. bize ise telecom zoraki bağlattı hızları dayatıp tücarlık yapma peşinde, hizmet onlarda ikinci planda geliyor. para delisi olmuslar. bi tel bağlattım eve 30 günde bağlantı adsl başvurusu yaptım 45 günde geldi. daha ne diim. soru neydi ya :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 kesin razorgoreyi lagdan eser kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 to head : Bağlantının UL si çok önemli WoW'da. maalesef normal fps ve birçok mmonun tersine wow da yüksek UL gerekio ortalık karıştığında. 64k ul olduğuna emin ol. Son model ethernet kartlarında follow control/etc gibi gereksiz şeyleri kapa... enjoy! :) lizaball ownz you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 128km kablo sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar