metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ya sanırım virus var bilgisayarda kablonet 5 dakkada bir kopuo bazen 1 saat kopmuo bazen hiç bağlanmıo nasıl bi olaydır bu. bilen varsa nolur sölesin. norton antivürs le scan yaptım bulamadı bişi. xp işletim sistemim[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Banada gecen hafta oldu bu olay ikide bir kopuodu, sonra koptu hiç gelmedi kablodan adamlar geldi modemi alıp götürdüler bişiler yaptılar, geri getirdiler düzeldi maşşalah Sonra ne gsl geldi diodum ki 2 gün sonra gene kopmyay başladı aradım by sefer hatlarda tamir war dediler(Beşevler-Bursa, sizin orda yoktur herhalde) iki gün sonra düzeldi kendiilinden sen bi ara KabloNeti[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 aradım ben ama kablonetin süper operatörler bir sorun yok dio virus olabilir dio. bi de hangi siteye giremiosunuz dedi biri :hrr:[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 lol kablonet ilk ciktiginda kac yil oyle internette gezdim 5 dakika gidip 5 dakika geliyordu... modemde degilse sorun kablotv kutusundadir evin disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 usb ile bağlı ise modemleriniz bu tip sorunlar voltaj değişikliklerinden dolayı olabilir.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yok ya ben bu kablodakileri doverim. agiz tadiyla bir oyun oynayamadık bugun bakalim gecenin bu saatinde aradim bi arasalar beni :) biraz kufurlesecez[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 aynen çok sinir yaa gece 00dan sonra 4-5 kez ld oldum, off hay ben bu ttnetin yurt dışı çıkışlarına ...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gayet ms.wormde olabilir bu ara çok yaygın herbiyerden giriyo gerçi win98e karışmıyo sadece xp, 2000 fln ama baya infect etti , ms.worm removal tool olucak onu dene[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ben izmirde oturuyorum banada oluyo walla gidip gelio arasira kafasina gore 4 kere aradim kablo neti diyo ekip gondericez ilk aradiimdan bu yana 3 hafta gecti ne gelen war ne giden [hline][hline]hersey bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya olmadığı kadar removal tool çektim hiç bişi bulamıo ne biçim bi iştir bu ya. zaten ne kadar saçma şey varsa beni buluo.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 virus degildir xayder'ın dedigi gibi usb'den kaynaklaniyo olabilir ethernetle dene bide[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ethernet kartına bağlı modem[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 walla arkadaşlar iyice cılkı çıktı bu kablonun benimde sürekli ip takılıp duruyomuş sewgili teknik serwisin açıklamasına göre klasik tawsiye fişi çek tekrar tak... allam yaaa nası teknik bi çözüm anlamadım!!! bide halletse dişimi kırıcam.. iki günde bir olluyo anlamadım walla!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hay bole serversin[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar