KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ya bu Grubu Ben Yeni Keşfettim Sayılır Şöle 6-7 Ay Fln Oldu Varmı Bunların Fanı Falan Önerebilceğiniz Şarkıları Veya Yan Sanayi Benzer Grupları...Dinlemeyenlerede Çağrı Güzeldir Dinleyin...Flok Metal Statüsüne Giriolarmış Bi Yerde Öle Okudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 çok güzel keşfetmişinde bide arama yapsan daha güzel olcak http://forum.paticik.com/konu.php?id=149857 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evet keşke arama yapsaydın.. pekaziz arkadaşımızın bize kazandırdığı güzel bir gruptur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Aradım Çıkmadı Yahu..Alla Alla...Yeni Arama Motorunda Mı Sorun Bendemii..: Bendedir Büyük İhtimalle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Trow's Kind,Loser's Ball falan güzel şarkılar Wyrd'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Aradan 3 ay geçti ama ben hala durmadan The Winter Wake dinliyorum. Ah birileri şunları Türkiye'ye getirseler diyeceğim de paticikteki 10 kişiden başka dinleyen var mı bu memlekette bilmiyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ya Şu Yeni Şarkı The Wanderer'ın Full Versiyonu varmı ?...Pekaziz'in Eski Formuna Uploadlamıssın Ama Çatlamış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 http://rapidshare.de/files/16733235/06-elvenking-the_wanderer-qtxmp3.mp3.html büyük hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar