Peka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 dizilerin bazıları geceleride yayınlanıyor mesela hergün 2 de ally'i izleyebiliyorum arada seinfeld roswell falan denk geliyor 12-1 gibi yanlız ally hariç diğerlerinin saatleri belli değil reklamlarda göstermiyor teletext dede yazmıyor yazıyorsada karman çurman bulamadım ben bi yerlerden bulan bilen warsa yazıverirse berhudar olurum[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 www.cnbce.com baktınmı[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Nukem senin tarife yalan oldu anlasılan :) Seinfeld falan yok hani ortalarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 nukem'in tarife hafta ici tarifesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hmzz oke :) dikkat etmemişim o kadarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 http://www.cnbce.com/yayinakisi6.asp buradan ulaşabilirsin bu arada abicim bu kanal harbiden türkiyenin en iyi kanalı bence acayip kaliteli filmler ve diziler en güzeli türk dizisi yok :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar