Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

450-500 YTL civarı makine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak istersen sana bi fotografçılık forumu önerebilirim, orda hertürlü soruna cevap bulabilirsin..
www.netfotograf.com (reklam gibi algılanmasın ama bana s9500 almamda cok yardımı dokunmuştur sitenin)
Mesaj tarihi:
Çekiceğim resimlerin tam bi türü yok aile fotoları, manzara falan anlık yakaladığım şeyler için kullanıcağım (işalla yakında baba oluyorum bebeğin resimleri falan için).
Sesli video kayıt özelliği olması ve şarjlı pil kullanabileceğim bi makina düşünüyorum.
Canon A610 güzel gibi ama oda 650 YTL civarıymış sanırım :(
Mesaj tarihi:
:) hocam kızma yaw dediğin harbi güzel makinaymış fakat bide bütçe meselesi var malesef :(
üst sınırım 500dü tanıdık hesabı 517ytl ye bulunca bunu düşünmeye başladım 600 çıkmam imkansız.

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 01:07 tarihinde, mrtolga tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sony F717 satıyorum ben de.
çok temiz kullandm bütün aksesuarları bi de deri taşıam çantasıyla birlikte satılıktır
fiyatı da çok uygun hazır konu açılmışken ilgilenen biri olursa ya da tanıdıgınız iletirsiniz.
Mesaj tarihi:
bu siteden alırsan taksit imkanı da sunuyorlar sanırım çok iyi bi makinedir gcen sene almadna patide danışmıştm herkese fikir birliği ile önerilmişti.
Mesaj tarihi:
bu ay yeni modelleri çıkıyomuş sanırım a530, a540 falan az daha beklemek lazım sanırım
Hatta şimdi gördüm hepsi burdada var çıkmış.

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 11:25 tarihinde, mrtolga tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...