mrtolga Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 canon-nicon-sony yada olympus bakıyorum tavsiyeniz varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ne tur cekimler icin kullanacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 kendini en iyi geliştirebiliceğin makine o fiyata canon a610 yada daha az bi fiyata alim dersen canon a520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 600 yap onu sana sony v-3 satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 çok daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak istersen sana bi fotografçılık forumu önerebilirim, orda hertürlü soruna cevap bulabilirsin.. www.netfotograf.com (reklam gibi algılanmasın ama bana s9500 almamda cok yardımı dokunmuştur sitenin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Çekiceğim resimlerin tam bi türü yok aile fotoları, manzara falan anlık yakaladığım şeyler için kullanıcağım (işalla yakında baba oluyorum bebeğin resimleri falan için). Sesli video kayıt özelliği olması ve şarjlı pil kullanabileceğim bi makina düşünüyorum. Canon A610 güzel gibi ama oda 650 YTL civarıymış sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 fujilerin s serilerine bir bak, s5000 4500 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 http://www.eniyidijital.com/DC_CompareWiz.php?pr1=Canon_A520&pr2=Canon_A610 A610 fiyat farkını hakediyor gibi, az daha kasıp bunu alıcağım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sana ne dediğimi anlamıyosun ki. buyur kıyas yap: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a610%2Csony_dscv3&show=all [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 18:20 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 döven satıcı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 satmıyorum arkadaşım! nalet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 :) hocam kızma yaw dediğin harbi güzel makinaymış fakat bide bütçe meselesi var malesef :( üst sınırım 500dü tanıdık hesabı 517ytl ye bulunca bunu düşünmeye başladım 600 çıkmam imkansız. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 01:07 tarihinde, mrtolga tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Sony F717 satıyorum ben de. çok temiz kullandm bütün aksesuarları bi de deri taşıam çantasıyla birlikte satılıktır fiyatı da çok uygun hazır konu açılmışken ilgilenen biri olursa ya da tanıdıgınız iletirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bu siteden alırsan taksit imkanı da sunuyorlar sanırım çok iyi bi makinedir gcen sene almadna patide danışmıştm herkese fikir birliği ile önerilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu ay yeni modelleri çıkıyomuş sanırım a530, a540 falan az daha beklemek lazım sanırım Hatta şimdi gördüm hepsi burdada var çıkmış. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 11:25 tarihinde, mrtolga tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 fujifilm s5500 le cektim burdaki resimleri http://forum.paticik.com/konu.php?id=134071 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar