Buzx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Forward maildir,okumuş olabilirsiniz.Kaçıranlar için :) Penis yönetime çikmis ve "asagidaki nedenlerden dolayi zam istiyorum" demis. "Vücutsal olarak çalisiyorum ve derin isleri hep ben yapiyorum. Ne is yaparsam yapayim hep kafami kullaniyorum. Tatil günlerinde dahi çalisiyorum. Gece geç saatlerde de çalismam isteniyor. Çok nemli bir ortamda çalisiyorum. Karanlik ve havadar olmayan bir yerde çalisiyorum. Çalistigim yerler bazen çok sicak oluyor. Yaptigim iste bir hastalik kapma riskim çok fazla. Bilmiyorum neden sürekli is elbisesini basima geçiriyorlar. Bir gün bogulacagim. Çalisirken araliksiz çalisiyorum. Hiç çay molasi verilmiyor. Sürekli hareket halindeyim. Sürekli isirilma tehdidi altindayim. Zaman zaman doping ilaçlari içiriliyor." Yönetim inceleme sonucu asagidaki nedenlerden dolayi zam yapmayi uygun bulmamis: "Hiç durmadan arka arkaya 8 saat çalismiyorsunuz. Çok çabuk yoruluyorsunuz. Kendi kendinize ise baslamiyor mutlaka bir baskasinin tesvikini bekliyorsunuz. Bazen isinizi bitirmeden is yerini terk ediyorsunuz. İs elbisesini giymeye her zaman itiraz ediyorsunuz. 60 yasina varmadan emekli oluyorsunuz. İse kendiniz baslamadiginiz ve isteksiz oldugunuz için dogal olarak size doping veriyoruz. Bunda da hakli degilsiniz. İsiniz bittiginde is yerinizi sürekli daginik ve pis birakiyorsunuz. En son olarak belirtmeden geçemeyecegiz. İse gelirken, giderken ve çalisirken ne ise yaradigini anlayamadigimiz iki süpheli topla görünüyorsunuz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eheheh güsel de bu penisler emekli olunca ikramiye alıyolarmı? hani yada mmaaş olarak ne alıolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 puhah koptum :D *yerleri yumruklar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar